Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73a14r65a 80R83a54n81k

15. 12. 2015 21:07

Znam Jihovychodni Asii, ale Vy se zde snazite presvedcit, ze jste vybudovali Zapadni Asii, mohu se skrome zeptat, ktere zeme jste do ni zaradila8-o

0 0
možnosti

Kvůli mě tu knihu vydávat nemusel - postupem času tomu pánovi rozumím stále méně. Navíc mám silný pocit, že si jen ohřívá svou polívku a maskuje svůj osobní zájem.

1 0
možnosti
Foto

Konečně.

Konečně se toho někdo ujal. Vysvětlil skutečnost masám ohloupeným mediální masáží, posvítil si na konatele dobra a nabídl se vést masy proti frontálnímu útoku na tradiční hodnoty.

Už bylo na čase.

2 0
možnosti

R^Souhlasím.

Jak ale tohle rozdýchají všichni ti začleňovači, vítači, hatefrejťáci, stísněným pomáhající, ... - prostě všichni ti, co si na této záležitosti vybudovali celkem slušné živobytí?

7 1
možnosti
Foto

Ono se nás dotkne i jiné stěhování. Tvůrčí, pracovití lidé vychovávají své potomky také k tvůrčímu, pracovitému přístupu k životu. A, krom jiného, jim tato doba umožní je dobře naučit jazyky. A taky řemeslo. Vědní obor. Technologii.... Pokud to tak půjde dál, tito lidé nebudou chtíž žít v zemi, obráběné hochy z Prognosťáku a s nimi spřízněnými oligarchy k obrazu svému. Tahle země už teď je střední třídě odcizována. Už teď jsou označováni za nepřátele. Jednou jako pražská kavárna, jindy jako sluníčka, další jako ngoisté, jiní zase bojují proti parazitům se živnostňákem... Znovu zvednutý prapor třídního boje hochy z Prognosťáku je konečná pro dobrý život. Konečná pro střední třídu. Tyhle odchody budou bolet.

2 11
možnosti

Působíte na mne dojmem fanatika. Ti hoši z Prognosťáku Vám leží v žaludku mnohem více, než by odpovídalo logice.

Prostě se domníváte, že nebýt jich, tak by tady špíny za posledních dvacet let nebyly.

Ale ony by tady byly. Kde se něco děje, tam se špína objeví vždycky. Když ji do politiky nezatáhne Petr, tak ji tam zatáhne Pavel, a když ne ani Pavel, tak je to Libor, Martin, Dušan, Markéta nebo Zuzana. Ale někdo se najde vždycky.

Problémy, které do naší politiky zatáhli ti hoši z Prognosťáku, jsou navíc maličkostí oproti problémům, které do Evropy zatáhli ti hoši z kavárny.

9 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik