Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Neskutečné! Předseda ND zatčen za odvahu zastavit Pochod pýchy

Prahou prošel Pochod pýchy a jak známo pýcha předchází pád. I tento pyšný pochod ubližuje zejména samotným homosexuálům. Do té doby, než začali polonazí a zmalovaní takto běhat po Praze, nikdo si ani nevšiml, že tu jsou. Měli zaměstnání, mnohdy velice lukrativní a vážená, a nikomu nevadili. Až když začali vystavovat svoje sexuální chování polonazí před očima všech, začali si normální občané uvědomovat, že něco s nimi není v pořádku. Vždyť přece normální občané neběhají polonazí a zmalovaní po Praze a nevykřikují o svých sexuálních praktikách... Sex je totiž pro ně věc naprosto intimní a nepatří na veřejnost. I když si to nechtějí přiznat, již tímto chováním přiznávají gejové, že s nimi není něco v pořádku. Někteří občané je litují, jiným je nechutné se na to dívat. A i kdybychom toto přešli, tak rozhodně už kvůli dětem a mládeži nepatří pochody o sexuálních praktikách na ulici a podobné nechutné průvody by se neměly konat. Dospělým jsou, diplomaticky řečeno, nepříjemné a dětem mohou zkazit celý život. Když totiž vidí jak jsou všude v médiích tito divní křepčící zmalovaní lidé obdivovaní, mohou si říci, že to je něco skvělého a módního a sklouznout do sexuální úchylky, z níž je jen velmi obtížné se dostat. Až si uvědomí, že vlastně jsou normální a jen si to namlouvali kvůli módě, bude pozdě. Je smutné, že naši politici v honbě za lukrativními posty v EU proti těmto pouličním excesům Západem propagovaných, nezakročí. Že pouze jediná a to ještě neparlamentní strana, Národní demokracie, nalezla v sobě odvahu a odhodlaně šla tento pochod zastavit. A co víc - přímo do nebe volající je, že jejího předsedu Adama B. Bartoše za to odvezla antonem státní policie. V občanech, kteří zažili podobné chvíle v osmdesátém devátém roce to budilo nejen smutek, ale veliké  pohoršení. Nikoho, kdo tehdy zvonil klíči na Václaváku nenapadlo, že se podobné akce budou opakovat. Že budou zase zatýkáni občané jen za to, že protestují proti poklesu morálních hodnot společnosti a především mládeže. 

 

Jak jsem již řekla, pýcha předchází pád. Pyšný pochod čekalo při jeho tažení naším hlavním městem nepříjemné překvapení. Byl zastaven u Nemocnice na Františku sedícími členy Národní demokracie. Několik desítek národních demokratů pod vedením statečného předsedy Adama B. Bartoše našlo v sobě odvahu, že se statečně posadilo na silnici proti tisícům hulákajích zmalovaných křepčících homosexuálů. Demokraté vytrvali i přesto, že hrozily úrazy kdyby průvod nezastavil. Teprve policejní těžkooděnci je museli odvléct násilím, za hurónského jásotu homosexuálů, do připravených policejních antonů.

V občanech, kteří zažili podobné chvíle v osmdesátém devátém roce to budilo nejen smutek, ale veliké  pohoršení. Nikoho, kdo tehdy zvonil klíči na Václaváku nenapadlo, že se podobné akce budou opakovat. Že budou zase zatýkáni občané jen za to, že protestují proti poklesu morálních hodnot společnosti a především mládeže. 

Blokáda Pochodu pýchy členy Národní demokracie u nemocnice na Františku. Předseda Adam B. Bartoš druhý zleva.

Je smutné, že žádný jiný politik kromě pana Bartoše nenašel v sobě sílu, aby projevil protest proti této nechutné akci. Běžní občané ale v sobě letos  sílu nalezli. Po celé další trase průvodu na Letnou docházelo k dalšímu zatýkání odpůrců pochodu. Zatýkání pokračovalo až poslední proběhlo ještě na schodech vedoucích k bývalému Stalinovu pomníku. Jak příznačné místo si pochodující vybrali!

Dá se uzavřít, že letošní protesty byly nejodhodlanější za uplynulé čtyři roky. Že se homosexualistům nepostavili jako každoročně modlitbami u sv. Václava pouze katolící a další křesťané, ale že  tentokrát se již vzepjala pestrá a v pravdě občanská společnost, která velmi odhodlaně a neústupně bránila tradiční hodnoty jako rodinu, morálku, výchovu a děti. Nad tím by se měli politici uzavření za okny Parlamentu vážně zamyslet! 

Nejsmutnější obrázek z celého dne  - předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš zatčen policií v roce 2014!

Doufejme jen, že příští protesty neudělají z Václavského náměstí český  Majdan. Že se naši vedoucí politici vzpamatují a začnou propagovat nejen nesmyslné požadavky EU,  ale že budou kopat za svůj národ a za své občany prosazovat to po čem volají. Konzervativní postoje,  křesťanskou výchovu a z ní plynoucí mravní principy. 

Snímky Václav Danda, Protiproud

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Haslingerová | úterý 19.8.2014 13:06 | karma článku: 37,41 | přečteno: 2996x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma: 46,65 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma: 46,81 | Přečteno: 1439x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma: 46,72 | Přečteno: 1583x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma: 46,16 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Média

Ivana Haslingerová

Knížák: Největším ohrožením současného světa je přemíra informací

Pohled prof. Knížáka na problémy současného světa, na existenci Boha, na význam prezidenta, na modernizaci Hradu a Prahy, na státní vyznamenání, na kulturu undergroundu a na současné umění.

17.2.2023 v 12:52 | Karma: 42,85 | Přečteno: 584x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik