Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zpočátku jsem s Vámi souhlasil, ale pokud podsouváte tento pochod Západu a EU - v podtextu je cítit  nenáviděnému a nenáviděné - běžte někam...Průvod je prostě jenom projev svobody a s jeho vhodností či důsledky pro ně samotné se musí vyrovnat především samotní homosexuálové. Svoboda je pro mne hlavní prioritou a pokud chcete tento pochod použít k boji proti Západu a přidat se k obdivným pohledům na diktátorského Putina, které se šíří na blogu jako mor, běžte si spolu s Klausem, agenty KGB, STB a rudými mozky zkusit žít na pár let do Ruska, určitě by to bylo prospěšné.

1 0
možnosti

To plus mi nechtěně ujelo Rv

0 1
možnosti

Paní Ivano, podstata věci je zde: Adama B. Bartoše a jeho antisemitská strana si nenahlásila na úřadech žádnou akci a blokovala tu nehlášenou. Pokud se zastáváte anarchie, pak něco nebude v pořádku. Jistěže není v pořádku, že někteří nazí či polonazí účastníci PP prezentovali sexuální praktiky, ale bylo věcí policie, aby zakročila. To že tak neučinila o něčem svědčí. Nicméně, v případě, který popisujete zakročila zcela v pořádku dle zákona. Nikdo nemá právo naruščovat či jakkoli blokovat řádně ohlášenou akci, i když se na ní lidé obnažují. Zakročení je věcí policie a ne samozvaného antisemity. BODKA.

3 1
možnosti

K31a12r94e59l 20V64o18v60e33s

19. 8. 2014 19:57

Policie nema stejny metr ?

1 0
možnosti

J95i22ř59í 93R43a85š42k33a

19. 8. 2014 15:45

Adama B. Bartoše a jeho antisemitská strana si nenahlásila na úřadech žádnou akci a blokovala tu nehlášenou. Možná když ho tak obdivujete, tak mu příště pomůžete a třeba se od něj přiučíte i jeho způsobům demokracie ;-D.

4 2
možnosti
Foto

pana Adama B.Bartoše ani Prague Pride nemusím.

5 1
možnosti
Foto

Promiňte, já osobně také v Prague Pride nenalézám žádné potěšení, ale... ale pokud se někdo, kdo si říká demokrat, snaží znemožnit pochod, který byl řádně ohlášen a není nijak násilný... pak s takovým "demokratem" není něco v pořádku. Homosexualita u nás není trestná, a pro lidi "zvenčí" není nijak nebezpečná. Nebavíme se tady např. o pedofilii, nepleťme si pojmy. A tak se mi zdá, že z výše napsaného jasně vyplívá, že pan předseda Národních demokratů asi zas tak veliký demokrat nebude...Rv

12 2
možnosti
Foto

Jojo ... na takovýchto tématech se obvykle ti "demokraté" či "svobodomilci" krásně odkopají.

4 1
možnosti

Tak si uspořádejte taky nějakou ND pride, čtenáři pak mohou vyhodnotit, která byla působivější.

Akorát si nejsem jist, jestli vás budou milovat hoteliéři a hospodští stejně jako konkurenci, obávám se, že za vámi desetitisíce cizinců ani cizinek nepřijedou.

2 4
možnosti
Foto

Tam ,,někde" JE TO, OČ TU BĚŽÍ. Byznys. Ta cca 4% potencial. zákazníků, z ekonomic. hlediska pro mnohé velmi zajímavá. Kšeft, klientelizmus, ale i korýtka a politic. bodíky. Jedno, s jakou sex.orientací. A nejen v legal. ale nemálo i v ,,šedé" ekonomice. Tam pro mnohé přínos možná i větší. Od prostituce až po závislosti.8-o:-/

1 0
možnosti
Foto

ND mohla otevřeně projevit svůj nesouhlas. Např. ohlášenou akcí, ale třeba i transparenty na chodnících po trase pochodu. Nakonec třeba i tím ,,sedacím protestem", ale na výzvu byli povinni trasu povoleného pochodu uvolnit. Pokud tak neučinili, tak se oprávněně naskýtá otázka, co bylo jejich cílem. Zda toliko projevit  nesouhlas, či snaha se zviditelnit ve svém zájmu. Co se autorky týká, vyplývá z jejího blogu, že ohlasy na ,,akci ND" NENAPLNILI JEJICH OČEKÁVÁNÍ. Způsob, jak to projevila na blogu je pro ně navýsost kontrapoduktivní. Jejich věc. Osobně se mi akce typu PP také nelíbí, ale to je o nečem jiném. Rozhodně ne z titulu zatracení ,,sex.menšin". To je jejich věc, či chcete-li i jejich osud. Tam nemá právo NIKDO soudit.J.A.J.

2 1
možnosti

1.  Mluvte za sebe. Nikdo Vás nezmocnil k Vašemu popisu, jak "dospělý" pohlíží na průvod. (Je to obdobně šaškovské, jako karneval v Riu. Tam jen tančí trochu secvičeněji.)

2.  Jsme v demokracii. Že nechápete, co to je, je Váš problém (a zřejmě grandiózní problém Národní  d e m o k r a c i e). Jedním z atributů demokracie je respektování zákona. Tedy i zákona shromažďovacího. A policie je zde od toho, aby dodržování zákona vynucovala (od darebáků, kteří ho nectí sami). Jsem velice rád, že ho vynucovala i od tajtrdlíka, který kvůli budoucím hlasům udělá cokoliv.

3. Děsím se kultury, kterou Vaše revue přináší.

4. Vy jste pracovala jako vědecká pracovnice? No, jestli jste tak "vědecky" vysvětlovala fyzikální děje, jako vysvětlujete genetické odchylky, nedivím se, že už tam nejste.

8 2
možnosti

Srovnání s karnevalem v Riu mě baví! Taková koncentrace veřejně vystavovaných nezakrytých, naopak ještě naolejovaných a natřpytkovaných silikonů, to se jen tak nevidí! Kam se hrabe PP :)))

5 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik