Když nemůžeš tak Uber

Internetem koluje fotomontáž, jak „zabetonovaná“ Ester se lvem na prsou zachraňuje pánský tým národního hokeje na korejském kluzišti.

Lvice Bridget ze zoologické zahrady v americké Oklahomě  se fyzicky mění v krále zvířat. Ze zatím neznámých důvodů jí začala růst hříva.

Samičky raka mramorového bez potřeby kontaktu s opačným pohlavím zaplavují svět.  Tyhle mutantky totiž k rozmnožování nepotřebují sex.

V Německu vládne žena. Holý vúďanky skrze antitestosteronovou kampaň nepřímo bojují proti americkému prezidentovi.

Do toho mi volá uplakaná Kateřina, že se jí manžel spustil s mladou taxikářkou, kterou, na rozdíl od zákonité manželky, považuje za silnou a nezávislou ženu. Navíc mu imponuje zálibou v auťácích.

Oslabená Eliška mi v e-mailu píše, že se jí kvůli nemoci zase zhroutil svět a abych na sebe dávala pozor, protože jsme (my ženy) křehčí, než se zdá!

Tak teď tedy babo – vlastně i dědku, aby to bylo genderově vyvážené – raď, jestli svět leží u nohou silným nebo slabým holkám.

Materiální svět logicky patří bohatým a na pohlaví nezáleží. Momentálně s ním ale prý dost cloumají sdílené ekonomiky, respektive amatérské pronajímání, výměny, či sdílení majetku mezi lidmi.

No jasně! To je ten moderní klíč k odlišení úspěšných děvčat od neúspěšných. Vlastně i Ester vyhrála zlato na vypůjčených lyžích.

Račice, německá CDU a americké feministky si propůjčily klučičí věci: porci chromozomů navíc, testosteron nebo touhu po moci.

Kateřině proto doporučuji aplikovat sdílení péče o domácnost a děti rovnoměrně s manželem. Taky by se mohla zaregistrovat jako nájemní řidička skrze aplikaci Uber. Minimálně si tím zvýší sebevědomí i vedlejší příjmy. Bonusem bude symbolika odpovědi na konkurenční taxikářku.

Pro Elišku sdílím a vysílám do Vesmíru velkou naději na její uzdravení. A posílám dál její důležité poselství: tvrdost a křehkost se u nejušlechtilejších materiálů, jako je ocel, diamant a skutečně ženské srdce nevylučují. Spíše podmiňují.

A nenechte se, milé dámy, v té zimě uštvat jako tažné feny. Nikdo to neocení a když nemůžeš, tak uber víc!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Šťastná | úterý 27.2.2018 14:39 | karma článku: 16,15 | přečteno: 888x