Sexy mozek

Mozek řídí a kontroluje tělesné funkce jako je činnost srdce, trávení, schopnost pohybu, řeči ale i samotného myšlení či vnímání emocí

Sakra, co na něm vidí...ptal se málokdo. V našich zeměpisných šířkách, kde všichni vědí všechno naprosto přesně - nebylo pochyb o tom, že krásná, štíhlá a inteligentní blondýnka se chce přes svého  postaršího, obtloustlého milence vyšplhat po společenském žebříku....až na samý vrch. Ač si byli tak jisti, přesto se Petry zeptali, jak může atraktivní ženu zaujmout muž, který rozhodně není symbolem mužské krásy a Petra tenkrát, to ještě nebyla paní Paroubkovou ,odpověděla:"Pro mě je na muži nejdůležitější intelekt. Pokud ho nemá, budu si s ním klidně povídat v kavárně, ale nemíním s ním trávit celý svůj volný čas. Na to jsem náročná. Nejvíc sexy na muži je mozek." Sexy mozek doslova rozchechtal český národ.

Proboha co může být na mozku sexy?! To nemohla na svém partnerovi opravdu najít nic jiného aspoň trochu sexy?! Akorát ho ztrapnila, ozval se názor z davu. Kdepak...Petřina odpověď byla blesková přímo z mozku, který dostal signál od srdce. Petra Jiřímu dala ten nejlepší kompliment, jaký může žena muži dát. Ano, souhlasím s paní Paroubkovou - nejvíc sexy na muži je mozek.

Je sobota večer, fotbalisté třetí třídy okresního přeboru zapíjejí svoji zaslouženou prohru. Přisedl si vedle mně jeden kluk. Znám ho od vidění. "Jsem hezkej, viď?", já která mám v záloze vždycky nějakou odpověď....jsem zůstala doslova.. beze slov. Zírala jsem na něho, což si on vysvětloval jako můj obdiv a směle pokračoval "Každá mi říká, že jsem hrozně roztomilej..", Bože, má on vůbec v hlavě nějakej mozek?! Věděla jsem, že už mu dávno bylo třicet, a že už je pěknejch pár let ženatej. Ne, nechtělo se mi věřit, že by ten "bezmozkáč" na tohle vůbec nějakou ulovil. Určitě je to pěknej kluk. Na první pohled, druhej, třetí... co s ním? Začala jsem se nudit. "Tak líbím se ti, řekni" věděla jsem, že má něco vypito. Zoufale jsem se dívala kolem sebe a hledala cokoliv - co má mozek.  Naštěstí si ho jako trofej na taneční parket odvedla nějaká patnáctka a já jí byla neskutečně vděčná. Ona se při tanci potřebovala koukat na něco hezkýho, takže jsme vlastně spokojené byly obě dvě. "Jsi děsně náročná", řekl  mi krasavec před tím, než byl odtažen na parket.S tím jsem musela jen souhlasit. Škoda, že to neřekl dřív, mohli jsme si možná i popovídat.

Patnáctka koukala na svého tanečního partnera jako na obrázek. Jistě, že i fyzická přitažlivost je důležitá, ale jen pokud je čerstvá. Časem se okouká, zevšední, vyprchá. Ale pár slůvek šeptaných do vlasů, pokud mají smysl a vtip mají šanci se do mozku dostat. Pokud jsou partneři naladěni na stejné vlnové frekvenci...odpověď na sebe nenechává čekat. A další slůvko čeká další přihrávku. Hodina za hodinou, a pořád jsme si neřekli všechno, máme pocit jako když se známe odjakživa. Je nám spolu dobře, nechceme, aby to skončilo. To počáteční jiskření, radost z toho, že k sobě pasujeme je opojnější než všechny tělesné atributy dokonalých parametrů.

Mám obrovskou radost, za každý mužský sexy mozek v mém životě. Nechce se mi trávit čas s někým, kdo ho nemá. A pokud je sexy mozek i ten chlap... pak to nemá chybu :))

 

Autor: Hana Novotná | úterý 6.1.2009 19:35 | karma článku: 23,35 | přečteno: 2722x