Sex ve třech

Včerejší noc jsem strávila ve třech. Vzrušivá, jiskřivá a nezapomenutelná...

...a nasmála jsem se tak, že mě ještě dneska bolí břicho. Není nad příjemnou společnost. Co na tom, že se sehraná trojka sejde na SKYPE, a že o sex přitom vůbec nejde.

Tři jsou víc než dva a já neumím být jedině... sama.

Když jsou sice "na všechno dva" je to fajn, ale z vlastní zkušenosti vím, že ten druhý se vždycky tak trošku ulejvá, takže ve finále je člověk stejně všechno sám. Ve třech takové podrazy nehrozí. Ten třetí vždycky hodí záchranej kruh, když jeden ze zbývající dvojky usíná.

Na intru byly pokoje rovněž po třech. Sice ze zcela jiného důvodu, a když jsem se o to blíže zajímala, bylo mi řečeno, že dívky by ve dvoulůžáku lehce mohly skončit v objetí na posteli jedné z nich. Jen při té představě jsem se oklepávala celý týden...moje spolubydlící byla statná, fousatá, bradavicová holka z jižních Čech. Chodila oblíkaná jako Mary Poppins a každou neděli, když jsme dorazily na intr, tak mě přivítala bodrou herdou do zad.... Prosila jsem na všechny strany, aby nám dodaly na pokoj třetí, že jinak podlehnu pokušení, ale zůstaly jsme samy..celé dlouhé 4 roky.

Pak jsem se kamarádila s dvouma klukama. Bylo to fajn, chodili jsme spolu do cukrárny na pohár, nakupovat hadříky, do kina na Samotáře v Seattlu...pak to oni dva dali dohromady a já musela dál hledat svou trojku. Respektive dvojku.... ke které budu pasovat.

Velké rozčarování mě čekalo před uzavřením svazku manželského...o který jsem se nikdy předtím blíže nezajímala, takže jsem o jeho pravidlech nevěděla zhola nic. Jakého rozčarování, když jsem se pak dozvěděla, že se jedná o dlouhodobý pobyt ve dvou. A od školky jsem v tom měla jasno.. že ve dvou to prostě nefunguje, a že zase jeden bude velitel a druhej pořád vojín. 

Myslím, že zavedení trojky do manželství by zcela jistě vedlo ke snížení rozvodovosti, všednost by se zbarvila zdravým ruměncem a navíc ta možnost volby.. ze dvou se lehce odchází úplně pryč. V třech už se dá po úsečkách klouzat od všednosti k vzrušení a když je ho tak akorát - zpět do klidných vod. Mohli bychom směle tvrdit: "ve dvou se to možná lépe táhne, ale ve třech je to určitě lepší" :-))

Já vím, slíbila jsem vám v titulku sex... a co slíbím, splním...

Vzpomínám si na případ jedné balkánské hvězdy, jejíž sláva začala pomalu, ale jistě skomírat. Natočila tedy svůj porno filmík...a ups...díky drobnému nedopatření, ztrátě kabelky s filmem z uzamčeného luxusního AUDI A8, si celý Balkán si měl možnost názorně projít celou kamasutru. A právě vydaný nosič lámal rekordy v prodeji. Zpěvačka se pak měsíc na veřejnosti objevovala v obrovských černých brýlích, zahalena od hlavy k patě, ačkoliv celý národ znal každé zakoutí jejího dokonalého těla.

Jsem toho názoru, že když někdo natáčí svůj sex s druhou osobou, říká si tak vlastně o pozornost třetího páru očí.

Kdo z letitých manželat tvrdí, že při sexu jsou jen oni dva...zaručeně lže.

Minimálně v jedné hlavě je... ten třetí.

 

 

 

Autor: Hana Novotná | čtvrtek 29.1.2009 15:50 | karma článku: 21,36 | přečteno: 3031x