Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Když raraši sexuálně haraší

„Nazdar kotě, chceš ho vidět?“ řekl mi hned, jakmile jsem vstoupila do místnosti. „Jasně, proto jsem tady!“ vyzubila jsem hned tři smajlíky.

„Ovšem…“, dodala jsem s tušící obavou: „Pokud ta čtrnáctka v tvým nicku není věk.“ Ztichnul stejně jako rázně, jako když v robertkovi dopochodujou baterky. Dál ni krok. Do obrazovky bubnují vzkazy sexu chtivých jedinců.

„Třicet centimetrů z Prahy hledá náruživou nekuřačku. Seriozní jednání.“ Sladká sunny marně rozepíná župánek, pod kterým nic nemá. Fakt nic. „Jsem pod ním úplně celá nahá…“ Až skoro na polských hranicích je k vidění nevídané. Souložící smajlíci zaměňují slova, kterých tu není třeba. Všichni jsou zde za jedním účelem – nevázaného bombastického sexu a gejzíru vášně. „A nechceš si třeba jenom povídat?“ ozve se konečně moje čtrnáctka. Vyjukané pískle nevykukuje z koruny stromů, ale od počítače, za kterým tráví dlouhé hodiny. „Jaký máš kalhotky?“ ptá se Karel odněkud. „Žádný“, vyťukám obratem do klávesnice. Každý slušný chatující si přece před vstupem do místnosti nepotřebné svršky odloží! Nudou ovadlá fantazie přítomných cestujících na trase Brno, třicet Praha a zpět se náhle vztyčí. „Kluci, dobijete mi někdo kredit, já vám je fakt ukážu!“ zakňourá už zoufalá sunny. „Holky tvýho kalibru sem zajdou málokdy,“ zkouší slizkou taktiku Ota s dlouhým. Třicet centimetrů jezdí zmateně kolem a ne a ne se chytnout. Sunny marně průvanuje svůj župánek. Mám pocit, že se všichni pohybujeme na bláznivém, pohyblivém trenažéru a křičíme sex, sex, sex a nikdo z nás neví, co vlastně chceme a co s tím budeme dělat, když to dostaneme. Představujeme si nekonečnou výdrž – máme dokonalá těla a skvělé nářadí. Přítmí obývacího pokoje snese i zaschlé stopy nedělního guláše na vytahaných teplácích, z kterých se dere chlupatý pupek. „No cvičím. Denně makám v posilovně.“ „Mám nádherný pevný čtyřky a pas jako vosa,“ zasní se reklama na michellinky a její „malá“ lež zvedne zrezlou závoru na druhém konci republiky.

Nedočkavě vyskakujeme ze svých běžných, nudných životů o zastávku dřív. Už… už abychom mohli být ve svém světě spalujícího sexu. Pryč ze svírajících a zkoumavých a starostlivých pohledů: „Mně je tak líto, že musíš tak dlouho do noci pracovat na počítači.“ Pryč od cizích slov jako inkontinence, prostata a impotence. „Udělám si tě, pěkně pomalu,“ Vzduchem letí háčky od podprsenek, značkové prádlo se nemilosrdně trhá. „Cože? Já už byl dvakrát a teď budu znova.“ Uááááá! Z 3D světa rychle do koupelny a pak vklouznout k ničemu netušícímu partnerovi pod reálnou peřinu. Tohle není nevěra, utěšujeme se, než upadneme do spánku. Jen si vylepšujeme nepřející skutečný svět, tesáme nedokonalá těla a své možnosti šponujeme do výšin, kterých jsme kdysi v pohodě dosahovali. Stejně jako se bojíme pohledu do zrcadla ve zkušební kabince, tolik se bráníme seznámit svůj sen se svou realitou. Bojíme se prozrazení, stejně jako sexu za plného světla -  i když jsme tvrdili, že to tak nejvíc máme rádi.

Nakoukla jsem do světa instantního sexu ze zvědavosti. Zajímalo mě, do jaké míry může pohlazení teplou dlaní nebo dotyk rozechvělých rtů na skráni nahradit virtuální svět. Jak může stačit, máme li přitom k dispozici jen jeden příliš krátký život, vyťukat celou svou touhu do klávesnice. Jak nám nemůže být líto, věnovat virtuální iluzi, jmenovala se ona Karel nebo třicet centimetrů, celé hodiny?!

Dnešní svět je světem požadavků a zadaných cílů. Pořád je tu něco, co musíme splnit, kritéria, kterých musíme dosáhnout. Lidi, které musíme uspokojit. Orálně nebo análně. Podle toho jak to chtějí oni. Co na tom, že pro nás je to třeba nepřirozené, ba se nám to hnusí nebo chceme vyzkoušet pumpu či vibrační kroužek. V reálném světě se přizpůsobujeme a podrobujeme diktátu doby a do virtuálního utíkáme plnit svoje touhy a představy. Připomíná mi to ševce z jedné staré české pohádky, který musel trádovat až na hranice země, aby si mohl z plna hrdla zazpívat, jelikož v té jeho to bylo stroze zapovězeno. Z toho věčného poskakování sem tam, se docela jednoduše může zatočit hlava a jednoho dne s hrůzou zjistíme, že natáhnout ruku a pohladit toho, kdo sedí vedle nás, je nad naše možnosti.

 

 

 

Autor: Hana Novotná | pondělí 25.4.2011 17:35 | karma článku: 26,58 | přečteno: 4509x
  • Další články autora

Hana Novotná

Zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí? Martin Mejstřík to ví!

V době Sametové revoluce proti komunistickému režimu v Československu pronesl budoucí prezident Václav Havel větu: „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“. Od té doby uběhlo již dvacet pět let. Svobodu sice máme, ale za onou větou se během dlouhých dvaceti pěti let místo tečky objevil otazník. Václava Havla se už, bohužel, zeptat, jak to s tím vítězstvím pravdy a lásky je, nemůžeme. Je však člověk stejně povolaný zodpovědět onu otázku. Martin Mejstřík.

17.11.2014 v 11:17 | Karma: 11,82 | Přečteno: 1269x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Rudolf Havlík: Moje motivace je vyprávět lidem příběhy

Dokud si Rudolf Havlík vyskakoval na blogu, surfoval na Srí Lance, psal knihy, vyskytoval se vedle krásných žen a do Číny lítal tak často, jako ostatní chodí do místní knihovny, byl pro většinu borec. Pak oznámil svůj záměr natočit vlastní celovečerní film, na který se každé Vánoce budeme koukat v televizi. Najednou to byl blázen.

4.8.2014 v 9:00 | Karma: 15,21 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Zejtra napořád: Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem viděla

Když se zrodí dítko, na němž jeho rodiče dlouho a usilovně pracovali, cloumá námi zvědavost, když se konečně narodí a zařve, jak vypadá. U miminek většinou milosrdně lžeme a tvrdíme, že to červené, svraštělé, ukřičené je tím nejnádhernějším stvořením, jaké jsme kdy viděli. Když jde o filmový porod, jsme třeskutě upřímní a řekneme suše, že jsme čekali víc.

28.7.2014 v 10:35 | Karma: 9,01 | Přečteno: 1010x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Sim sala bim…Ano, bude líp!

Existuje spousta kouzel a zaklínadel. A málokdo se v nich vyzná. Čaruje se buďto s pomocí hůlky nebo koblihy. Oligarcha šikovně využije plytkého způsobu bytí či jisté duševní lenosti a pouhým opakováním jednoduchého zaklínadla dokáže měnit své okolí.

5.5.2014 v 10:55 | Karma: 13,27 | Přečteno: 615x | Diskuse| Politika

Hana Novotná

Našeptávači ticha

Špitají si plačtivě mezi sebou, se zaschlou pěnou v koutcích úst, našponovaně hranou trpělivostí oka na punčoše, za fanfár křečovitých úsměvů, napěchované do jutových pytlů, jen ledabyle svázaných střapatou stuhou, abychom se k nim lehce mohli dostat, kdykoliv to budeme chtít. Naše stokrát přepírané nepravdy a neodstáté křivdy.

7.2.2014 v 12:05 | Karma: 8,54 | Přečteno: 443x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Absurdita blahobytu. Miliardy porcí jídla končí v koši, nejvíc plýtváme doma

5. května 2024

Premium Přestože existují potravinové banky, kam míří neprodané jídlo ze supermarketů a řada hotelů,...

Záchranka na maratonu ošetřila 52 běžců po kolapsu, do nemocnice museli čtyři

5. května 2024  13:30,  aktualizováno  16:58

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili 52 běžců, vesměs po kolapsu. Informovali o...

Čínský prezident přiletěl na návštěvu Francie. „Vítali“ ho naštvaní Tibeťané

5. května 2024  16:57

Do Paříže přiletěl čínský prezident Si Ťin-pching, který v pondělí zahájí dvoudenní státní návštěvu...

Al-Džazíra končí v Izraeli, rozhodla vláda. Televize se chce bránit

5. května 2024  13:28,  aktualizováno  16:20

Izraelská vláda v neděli jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek