Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

K chlapům se nečuchá

Správnej chlap smrdí jako cap

Dachstein zůstal pokořen v zádech a před nima akorát obrovská žízeň. Na její ukojení se přímo nabízela kýčovitá alpská občerstvovna s klobáskou v erbu. Příjemný podvečer, rozžhavený červencovým sluncem, slibovala obrovská terasa zaplněná do posledního místečka turistickými nadšenci. Až úplně na druhé straně trčela - jako odměna, jako nedobytý vrchol, dvě poslední místa, akorát pro ně. Prodírali se úzkými mezerami mezi rozvalenými turisty a překvapivě vzbuzovali pozornost větší než třicátnice s mašlí ve vlasech, když vejde do knajpy 4.cenové skupiny, a cudně se ptá, kde je záchod.

Šel první a vidina oroseného půllitru a zutejch pohorek ho přes pohozené batohy a odšoupnuté židle doslova nadnášela...Nemohl si nevšimnout jak si turistiky ve zmuchlaných trikách plných map od potu a s neholenýma nohama zacpávají nosy..Proboha, vždyť to nejsou žádný fajnovky, jedině...

otočil se v hrůzné předtuše na kamaráda...

"Ty debile", sjel ke kamarádovým nohám, kde do doby největšího osamění měly být pohorky, ale ne. 

kámošovo široko-daleko-známé smradláky si hověly v pantoflích!

"No co, bylo mi horko, nedalo se to vydržet, fakt", řekl skoro omluvně

"Pánové", zalapal číšník po dechu... "ta dvě místa jsou zamluvenááá!!"

"Co říkal? Zeptej se jestli má český pivo, já ty jejich sladký sračky pít nebudu"

"Říkal, že smrdíš, vole a smradlavejm nenalejvaj", přeložil doslovně z němčiny s viditelným zklamáním v hlase

"Každej správnej chlap smrdí - jeho chyba, že to ještě neví", zachechtal se věčnej pohoďák, kterej svůj smrad, lékaři pravidelně k léčení předkládaný, prostě neřešil...

Přítelkyně střídal častěji než ponožky a každá výchovu k voňavé čistotě vzdala dřív nebo později...z batohů vysypával s úsměvem šampón z roku 1983 spolu s plesnivým polystyrenovým chlebem z roku loňského, trička, která vylezla na Triglav a zpět stačí jen vzít znovu na sebe...správnej chlap přece smrdí a holky mají rády smradlavé chlapy....

Opravdu ženský tak bere chlap, kterej celej den leží pod auťákem, v olejem nasáknutých monterkách? Kamionista, kterej v květovaných kraťasech a s trikem vytáhnutým do šířky s nápisem "be happy", kterej se po týdenní túře pro Francii vratí do rodného Heřmanova, nemyt a stokrát zpocen...??

"Správnejch chlap smrdí potem, je chlupatej, klidně špinavej, zarostlej, je normální že si krkne, prdne - to přece k chlapovi patří", zasnila se Jiřina

"Jiřino, ty si fakt prase, chlap musí vonět, tak jako z reklamy od Calvina Kleina, oholenej, nesnáším to strniště, čistý nehty, boty...to je pořádnej chlap...a ne tvůj otrapa z veřejnýho wc!!"

Dělá chlapa chlapem odér vlastního tělo, hejčkaný bez vody a mýdla několik dní? Vlasy-v nedostatku vhodnějších prostředků-spláchnuté jarem na nádobí, kterého zbyla trocha po márném zápolení s mastnotou a šmírem na rukou a za nehty...

Nebo druhý paradox tělo zavřené na dlouhé hodiny do koupelny k nekonečným očistným rituálům, zahalené pak do značkové, přiléhavé košile a tečkou je značkový parfém pronikavé vůně, který rve nosní dírky všech lidí v dosahu padesáti kilometrů....

No, tak akorát, řekla by většina žen...takže jako v pohádce o chytré horákyni, ani neumyt, ani neučesán ani nečistě oblečen....zkrátka takovej normální chlap, ke kterýmu se radši nečuchá, jedině když...

"hele já už si ho vykoupu, namydlím, smeju z něho ten její smrad, kterým načuchnul! Bude zas jak novej", řekla a myslela to odhodlaně.

Nebránil se, stejně si s ním ženský vždycky dělaly co chtěly...Svlíkaly ho z monterek, rvaly do obleků, košil s rozhalenkou a dvouřadých vestiček, 3/4 kalhot a navoněly ho Hugo Bossem....při těch procedurách si v hlavě přehrával jednu a tu samou scénu z autobusu, kdy se vracel z práce, žena v lázních a on míjel ty dny koupelnu jako výkladní skříň s nudným obsahem. To nemyté odpoledne mu přistála, při prudkém dobrždění do kolony, na klíně mladá slečna. Dosedla a zůstala sedět. Bylo mu to nepříjemné, protože se rázem stali centrem dění v jinak nudném dopravním prostředku. Začala ho očuchávat.....jako pes.

"Co to děláte?", zmohl se pouze na hloupou otázku, v tu chvíli nebyl schopen vymyslet nic vtipného, šarmatního, čímž by si jistě získal dívku v klíně i osazenstvo autobusu....

"Ježiši, vy tak krásně voníte...", řekla a šokovala "Jako správnej chlap", dodala ještě, usmála se a zůstala mu sedět na klíně až do další zastávky, kdy vystoupila.

 

 

 

 

Autor: Hana Novotná | čtvrtek 26.3.2009 17:45 | karma článku: 19,62 | přečteno: 2700x
  • Další články autora

Hana Novotná

Zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí? Martin Mejstřík to ví!

V době Sametové revoluce proti komunistickému režimu v Československu pronesl budoucí prezident Václav Havel větu: „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“. Od té doby uběhlo již dvacet pět let. Svobodu sice máme, ale za onou větou se během dlouhých dvaceti pěti let místo tečky objevil otazník. Václava Havla se už, bohužel, zeptat, jak to s tím vítězstvím pravdy a lásky je, nemůžeme. Je však člověk stejně povolaný zodpovědět onu otázku. Martin Mejstřík.

17.11.2014 v 11:17 | Karma: 11,82 | Přečteno: 1269x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Rudolf Havlík: Moje motivace je vyprávět lidem příběhy

Dokud si Rudolf Havlík vyskakoval na blogu, surfoval na Srí Lance, psal knihy, vyskytoval se vedle krásných žen a do Číny lítal tak často, jako ostatní chodí do místní knihovny, byl pro většinu borec. Pak oznámil svůj záměr natočit vlastní celovečerní film, na který se každé Vánoce budeme koukat v televizi. Najednou to byl blázen.

4.8.2014 v 9:00 | Karma: 15,21 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Zejtra napořád: Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem viděla

Když se zrodí dítko, na němž jeho rodiče dlouho a usilovně pracovali, cloumá námi zvědavost, když se konečně narodí a zařve, jak vypadá. U miminek většinou milosrdně lžeme a tvrdíme, že to červené, svraštělé, ukřičené je tím nejnádhernějším stvořením, jaké jsme kdy viděli. Když jde o filmový porod, jsme třeskutě upřímní a řekneme suše, že jsme čekali víc.

28.7.2014 v 10:35 | Karma: 9,01 | Přečteno: 1010x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Sim sala bim…Ano, bude líp!

Existuje spousta kouzel a zaklínadel. A málokdo se v nich vyzná. Čaruje se buďto s pomocí hůlky nebo koblihy. Oligarcha šikovně využije plytkého způsobu bytí či jisté duševní lenosti a pouhým opakováním jednoduchého zaklínadla dokáže měnit své okolí.

5.5.2014 v 10:55 | Karma: 13,27 | Přečteno: 615x | Diskuse| Politika

Hana Novotná

Našeptávači ticha

Špitají si plačtivě mezi sebou, se zaschlou pěnou v koutcích úst, našponovaně hranou trpělivostí oka na punčoše, za fanfár křečovitých úsměvů, napěchované do jutových pytlů, jen ledabyle svázaných střapatou stuhou, abychom se k nim lehce mohli dostat, kdykoliv to budeme chtít. Naše stokrát přepírané nepravdy a neodstáté křivdy.

7.2.2014 v 12:05 | Karma: 8,54 | Přečteno: 443x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46,  aktualizováno  20:43

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek