Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jsem žena a miluji sex

„Dnes ne, ukrutně mě bolí hlava.“ Výmluva, jež byla přiklepnuta ženám, které se chtějí vyhnout manželské povinnosti stejně nemilosrdně jako blondýnkám dlouhé vedení, mně nikdy hlavou necupkala. Naopak. Zastávám názor, že kvalitní sex je lepší než obvodní lékař.

U muže se láska k sexu jaksi rozumí. Chlap, který musí jen uposlechnout svůj přirozený pud, za to vlastně nemůže. Pokud naslouchá permanentně, je shovívavě označen za kance v uvozovkách. Ženě, která by se oddala stejným žárem svým choutkám, by byl udělen glejt lehké děvy bez uvozovek.

Přiznat, ve společenství letitých manželek, že máte možná i nějaké informace o tom, že existuje jiná než trpitelská poloha na zádech, kdy se v hlavě nakupuje, připravuje menu na víkend a další důležité věci, má za následek definitivní ortel, že u nich už si nevrznete. Kdo to kdy viděl ignorovat nabídku na senzační nabídku dóz s víčky, jež se hodí jak do mikrovlnné trouby, tak do mrazáku. A drze nehoráznou sumičku utratit za nějaké vibrační hračky a sexy prádýlko! Žena s dózou se domnívá, že její svíčková udrží muže doma. Žena s prádýlkem zas, že neodolá jejím dmoucím čtyřkám. A muž? Ten je zoufalý, protože má chuť jak na čtyřky a už ho opět sužuje hlad. A chce mít klid. Tak to lechtivé dilema vyřeší tím, že jde za kamarády do hospody. Žena s dózou si sedne ke stodvacátému dílu oblíbeného seriálu a dmoucí čtyřky si otevřou lahev vína.

Ženy, která má ráda sex, se bojí jak ženy, pro které je on nutným zlem, tak muži, kteří mají strach, že sexuální dračici možná nebudou stačit a bude tak zesměšněno jejich mužské ego. Často tak ženu, která jim narovinu dala najevo svou touhu, odmítnou s tím, že se jim nelíbí, že převzala dobyvatelskou roli, která už od pravěku, kdy vláčeli svou kořist za vlasy do jeskyně, patří bezvýhradně do jejich působnosti. Moderní žena je zoufalá. Bylo jí vštěpováno, ať je svá, přímá, že to muž jistě ocení. Muž plká nad pivem bez pěny, že dnešní ženy už nejsou, co bývaly, a žena? Ta si koupí ten nejdražší vibrátor, strčí ho do šuplíku nočního stolku a nikdy ho nepoužije. I když nahlas, s eroticky podbarveným hlasem, si troufla říct, co jiné by si ani netroufly pomyslet. Doufala, že s tím skvělým báječným sexem se jí dostane i pohlazení, přitulení, vůně mužského těla, šepotu něžných i těch peprnějších slůvek. A to ta osmnácticentimetrová hračka, při nejlepší vůli nemůže nabídnout.

Když slzy oschnou a pivo se dopije, tak se osudově stane (a rádi to tak označujeme), že potkáme onu osobu, o které tušíme, že s ní by se mohla země konečně zachvět. „Myslíš, že to s ním bude za něco stát?“ ptá se kamarádka. „Má velkou nohu.“ Hlesne pubertálně. Obě víme, že malý kašpárek je divadlem jednoho herce. A že většina mužů, zbytečně, svého kašpárka malým vidí. „Zbytečná skromnost,“ září později. Prohlížím si ji se zalíbením. Co jen vášnivá chvilka lidí, kdy se dokážou oddat svojí touze, plnit si svá skrytá přání, dokáže za zázraky. Žádný kaviárový krém nedá pleti takovou hebkost a těžko může něco bliknout očím tak zářivou jiskru.

„Já nevím, jestli nebudu před ním za lehkou,“ ptá se známého sexuologa třicetiletá žena před první schůzkou se svým vyvoleným, s kterým se seznámila na internetu „Víte, když hned poprvé…" „Jděte do toho. Taková chvilka už nikdy nemusí přijít,“ pobízí doktor a předepisuje tak, co by lidé měli užívat v neomezených dávkách. Nesmyslná výmluva je, že na sex není čas, chuť a místo. Kuchyňskou linku tak, díky vroucí chvilce, můžeme vidět v úplně jiném, novém světle. A vylepšit si tak můžeme řadu "nepříjemných" míst v našem bytě. Fantazii a vášni se meze nekladou. Ani v životě, natož v sexu.

 

 

 

 

Autor: Hana Novotná | sobota 11.9.2010 20:00 | karma článku: 31,46 | přečteno: 5212x
  • Další články autora

Hana Novotná

Zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí? Martin Mejstřík to ví!

V době Sametové revoluce proti komunistickému režimu v Československu pronesl budoucí prezident Václav Havel větu: „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“. Od té doby uběhlo již dvacet pět let. Svobodu sice máme, ale za onou větou se během dlouhých dvaceti pěti let místo tečky objevil otazník. Václava Havla se už, bohužel, zeptat, jak to s tím vítězstvím pravdy a lásky je, nemůžeme. Je však člověk stejně povolaný zodpovědět onu otázku. Martin Mejstřík.

17.11.2014 v 11:17 | Karma: 11,82 | Přečteno: 1269x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Rudolf Havlík: Moje motivace je vyprávět lidem příběhy

Dokud si Rudolf Havlík vyskakoval na blogu, surfoval na Srí Lance, psal knihy, vyskytoval se vedle krásných žen a do Číny lítal tak často, jako ostatní chodí do místní knihovny, byl pro většinu borec. Pak oznámil svůj záměr natočit vlastní celovečerní film, na který se každé Vánoce budeme koukat v televizi. Najednou to byl blázen.

4.8.2014 v 9:00 | Karma: 15,21 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Zejtra napořád: Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem viděla

Když se zrodí dítko, na němž jeho rodiče dlouho a usilovně pracovali, cloumá námi zvědavost, když se konečně narodí a zařve, jak vypadá. U miminek většinou milosrdně lžeme a tvrdíme, že to červené, svraštělé, ukřičené je tím nejnádhernějším stvořením, jaké jsme kdy viděli. Když jde o filmový porod, jsme třeskutě upřímní a řekneme suše, že jsme čekali víc.

28.7.2014 v 10:35 | Karma: 9,01 | Přečteno: 1010x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Sim sala bim…Ano, bude líp!

Existuje spousta kouzel a zaklínadel. A málokdo se v nich vyzná. Čaruje se buďto s pomocí hůlky nebo koblihy. Oligarcha šikovně využije plytkého způsobu bytí či jisté duševní lenosti a pouhým opakováním jednoduchého zaklínadla dokáže měnit své okolí.

5.5.2014 v 10:55 | Karma: 13,27 | Přečteno: 615x | Diskuse| Politika

Hana Novotná

Našeptávači ticha

Špitají si plačtivě mezi sebou, se zaschlou pěnou v koutcích úst, našponovaně hranou trpělivostí oka na punčoše, za fanfár křečovitých úsměvů, napěchované do jutových pytlů, jen ledabyle svázaných střapatou stuhou, abychom se k nim lehce mohli dostat, kdykoliv to budeme chtít. Naše stokrát přepírané nepravdy a neodstáté křivdy.

7.2.2014 v 12:05 | Karma: 8,54 | Přečteno: 443x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Na Berounsku spadl horkovzdušný balon. Zamotal se do větví stromů a uvázl

5. května 2024  10:47

V Trubíně na Berounsku spadl v sobotu večer do korun stromů horkovzdušný balon. Cestovalo v něm pět...

S pobytem v tuzemských lázních mají zkušenost dvě pětiny Čechů

5. května 2024  10:39

S pobytem v tuzemských lázních má zkušenost 40 procent Čechů. Z nich téměř polovina byla v lázních...

Při požáru ve Frýdku-Místku se zranilo 13 lidí, hasiči dali první pomoc i kočce

5. května 2024  10:08,  aktualizováno  10:31

Při požáru bytového domu ve Frýdku-Místku se v noci na neděli zranilo 13 lidí, většinou se...

Rusko útočilo i na pravoslavné Velikonoce. Hořelo v Charkově

5. května 2024  10:30

Sledujeme online Při ruském dronovém útoku na východoukrajinský Charkov v noci na neděli utrpělo zranění pět lidí,...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek