Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Humbuk v kalhotkách

Ženský prý o sexu akorát mluví nebo píšou. Píší o něm, protože doufají, že muži si to přečtou a něco s tím udělají. Mluví o něm, protože se těší, že mužům se k uchu jejich touha donese. A že chlap se zachová jako tygr a strhá ze své sexuální otrokyně zbrusu nové, sexy prádélko, které si pořídila právě pro tuto příležitost.

„To na vás nenechá ani pět minut, hned to půjde dolů,“ řekla jí prodavačka, když v erotickém shopu na pult vysázela tři tisícovky. Pokukovala přitom po vystavených vibrátorech. „Lepší je pravej,“ zachytila její pohled prsatá prodavačka. Vzala do ruky zhruba osmnácticentimetrový exponát, zvedla ho do výše a teatrálně zvolala: „Copak on vás může pohladit, vzít do náruče?“ „Asi ne…,“ špitla a celá červená vycouvala z obchůdku, do kterého se odhodlávala vstoupit již drahnou dobu.  

„Co máme k večeři?“ Ani se na ni nepodíval. Mrkla na něho přes rameno tak eroticky až saténový župánek, v symbióze tušených radostí, sklouznul z ramene. „Dej mi to do obýváku, dneska začíná Pohár,“ zabručel a zmizel ve dveřích.

Postavila před něj talíř s úklonou takovou, že ňadra se vymanila z úkrytu drahého oblečku a rozprostřela se nad jeho večeří. Zůstal zírat s pusou do kořán. Čekala, že po ní skočí. Ale vrazil jí před oči vidličku: „Na guláš je lepší lžíce. Jak dlouho tě to budu učit?!“  Otočila se, aby neviděl slzy, které se draly do očí. "Neumím to s ním!" Župánek za ní vlál. Silonové prádlo ji škrtilo a škrábalo. Nejraději by ho ze sebe strhla sama. "Jsem blbá, blbá, blbá!" Lžíce se zvoněním dopadla před objekt její nedávné sexuální touhy. Zakroutil hlavou a měl přitom ten svůj silně trpitelský výraz.

„Co dělám špatně? Mám na to takovou chuť. Se svým manželem. Nevymlouvám se, že mě bolí hlava (i když bolí), utratím majlant za prádýlko, uvařím, naklidím,“pobrečela si druhý den u kolegyně v práci. „Jdeš na to blbě, holka. Musíš být mrcha. Pak ti bude žrát z ruky. Zkrátka jako kuřátko.“ Zvedla k ní pláčem rozmazané oči. „Ohlodat a vyhodit,“ zasmála se kolegyně, která - ač byla při těle – na slastný vrchol si vyšlápla alespoň třikrát týdně. Už měla i toho nového grafika. „Chlap se musí plazit před tebou, ne ty kňučet před ním, rozumíš? Chtějí být lovci, tak jim tu radost musíme dopřát. Jsou jak malý děti,“ byla už netrpělivá kolegyně, že jí musí tolik vysvětlovat to, co by mělo být základem ženského podvědomí.

Odpoledne sexuální abstinenci probírala u kafe s kamarádkou, též léta vdanou a oddanou jednomu klásku. Věrnou. „Hele, já už to na něm poznám. Mrkne, v oku se mu rozsvítí. Občas mě plácne po zadku během večeře. Tak to vydržím. Mám z toho prd. Beztak to trvá tak tři minutky. Jezdím očima po stropě sem tam a kreslím ornamenty, než se udělá.“ „Ale já to takhle nechci, já se chci milovat,“ řekla ubrečená vzdorovitě. „Tak na to si musíš najít někoho jinýho. Jste spolu skoro třicet let. Je utahanej z práce, přijde domů a každej den vidí tebe. Třicet let. Měla bys chuť na třicet let starý kuře?!“ neodpustila si rejpnutí do šťastnější kolegyně. Jenže já chci takový to mravenčení po celém těle, tu šílenou touhu co až pálí…“ „Zadrž, to není reálný! To si viděla v nějakém seriálu?“ přerušila ji tvrdě. Zadívala se přes skleněnou stěnu kavárny někam daleko a neviděla nic.  Všechny její naděje, že to existuje, byly rázem v tahu.

Tam, kde žena vidí strašný problém, chlap má pocit, že je všechno v pořádku. Výplatní páska existuje, doma se svítí, všichni jsou do počtu, to co se jí se dá jíst, a ta žena…je prostě jeho žena. Má ji rád. Je to dobrá máma, dobrá manželka, ale nerajcuje ho jako ta nová holka z  investičního. To ani není možný. Zatímco žena si uvědomuje projevy stárnutí, bolí ji , a těší  zároveň, jak ji děti méně potřebují. Uvědomuje si, že čas ubíhá. Nemilosrdně. Že už nic není tak jako dřív. Chybí jí něha, pohlazení, pár slov, že je pořád krásná, žádoucí. A v nejmíň vhodnou chvíli, kdy se chlap po hádce se šéfem doplazí domů, dožaduje se potvrzení, že ji miluje tak jako dřív. Nasoukaná  v červeném, krajkovém prádélku je mu spíš k smíchu. Ten jeho dole spí, a jeho potřeby jsou až další v pořadí. „Sakra, já bych jedl, až bych brečel!“  Na stole dvě svíčky, krajkové ubrousky a desertní vidličky, které, věru, neslibují pořádný dlabanec.  A je zaděláno na pořádný průšvih. Žena, které shlédla Rodinná pouta, dožaduje se právě stejné večeře, jakou absolvovala hlavní hrdinka. To znamená večeře sotva načaté, která musí ustoupit vášnivému milování v saténových duchnách. A muž? Muž má hlad až by brečel. Na pořádnej guláš. A pak pivko. A pak se podívat jak to zvoral ten Juventus. A to hrál doma! A teprve pak, pozdě večer, pokud tedy dřív neusne, tak se přitočí k té, co umí nejlepší guláš na světě.  K té, před kterou si klidně krkne, prdne, když se mu chce. Protože je mu s ní dobře. Protože ji má rád.

Jenže my ženy si lásku představujeme přes kytky, večeře, nekonečné polibky, svádění a dovádění v peřinách. Proto jsme nevěrné v naději, že se dočkáme alespoň špetky romantiky, o které čteme, na kterou se díváme. Musí přeci existovat. Tvrdíme, že neslavíme Valentýna, ale přesto jsme schopné se urazit, že ten náš nám nezamával před očima rudou růží. Mohl aspoň koupit bonboniéru...

"Ty už mě nemáš rád!!!" křičíme do užaslého obličeje našeho letitého partnera, který se horko-těžko odlepil od sportovní strany v novinách. Nechápe. "Nic nechápeš!" potvrdíme mu to co sám dobře ví.

Humbuk v ženských kalhotkách je voláním po starých dobrých časech. Moc dobře si uvědomujeme jaký poklad v našich mužích máme a těžko se smiřujeme s tím, že rozbouřená řeka se časem zklidní. Chceme aspoň občas pořádné vlny, které nás slastně pohltí, vrátí o pár let zpátky. Připomenou, že ten náš je pořád ten nejlepší chlap na světě.

Pánové, nám ženám prostě nestačí jen říct: "Ten guláš se ti povedl, maminko." Občas ten guláš odstrčte a řekněte : "To počká, teď mám chuť na úplně něco jinýho!" :)))

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Novotná | neděle 14.2.2010 20:05 | karma článku: 29,13 | přečteno: 3532x
  • Další články autora

Hana Novotná

Zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí? Martin Mejstřík to ví!

V době Sametové revoluce proti komunistickému režimu v Československu pronesl budoucí prezident Václav Havel větu: „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“. Od té doby uběhlo již dvacet pět let. Svobodu sice máme, ale za onou větou se během dlouhých dvaceti pěti let místo tečky objevil otazník. Václava Havla se už, bohužel, zeptat, jak to s tím vítězstvím pravdy a lásky je, nemůžeme. Je však člověk stejně povolaný zodpovědět onu otázku. Martin Mejstřík.

17.11.2014 v 11:17 | Karma: 11,82 | Přečteno: 1269x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Rudolf Havlík: Moje motivace je vyprávět lidem příběhy

Dokud si Rudolf Havlík vyskakoval na blogu, surfoval na Srí Lance, psal knihy, vyskytoval se vedle krásných žen a do Číny lítal tak často, jako ostatní chodí do místní knihovny, byl pro většinu borec. Pak oznámil svůj záměr natočit vlastní celovečerní film, na který se každé Vánoce budeme koukat v televizi. Najednou to byl blázen.

4.8.2014 v 9:00 | Karma: 15,21 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Zejtra napořád: Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem viděla

Když se zrodí dítko, na němž jeho rodiče dlouho a usilovně pracovali, cloumá námi zvědavost, když se konečně narodí a zařve, jak vypadá. U miminek většinou milosrdně lžeme a tvrdíme, že to červené, svraštělé, ukřičené je tím nejnádhernějším stvořením, jaké jsme kdy viděli. Když jde o filmový porod, jsme třeskutě upřímní a řekneme suše, že jsme čekali víc.

28.7.2014 v 10:35 | Karma: 9,01 | Přečteno: 1010x | Diskuse| Společnost

Hana Novotná

Sim sala bim…Ano, bude líp!

Existuje spousta kouzel a zaklínadel. A málokdo se v nich vyzná. Čaruje se buďto s pomocí hůlky nebo koblihy. Oligarcha šikovně využije plytkého způsobu bytí či jisté duševní lenosti a pouhým opakováním jednoduchého zaklínadla dokáže měnit své okolí.

5.5.2014 v 10:55 | Karma: 13,27 | Přečteno: 615x | Diskuse| Politika

Hana Novotná

Našeptávači ticha

Špitají si plačtivě mezi sebou, se zaschlou pěnou v koutcích úst, našponovaně hranou trpělivostí oka na punčoše, za fanfár křečovitých úsměvů, napěchované do jutových pytlů, jen ledabyle svázaných střapatou stuhou, abychom se k nim lehce mohli dostat, kdykoliv to budeme chtít. Naše stokrát přepírané nepravdy a neodstáté křivdy.

7.2.2014 v 12:05 | Karma: 8,54 | Přečteno: 443x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  22:48

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Místo Česka Rwanda? Nejasný osud ilegálních migrantů do Evropské unie

7. května 2024

Migračním paktem jsme udělali důležitý krok k řešení ilegální migrace, ale je potřeba pokračovat....

„Žiju jen z humanitární pomoci.“ Válka vehnala do bídy miliony Ukrajinců

7. května 2024

Premium Kdo se měl před válkou špatně, ten se po dvou letech jejího trvání má ještě hůř. Důsledkem...

Pravda o Vrběticích. Ruští agenti nebyli jen dva a proč mrtví Češi neměli šanci

7. května 2024

Premium Co předcházelo a co následovalo po výbuchu muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014? Kolik...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  22:48

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek