Drby ze srazu blogerů

proč Kroupa nepřišel a kde jsem skončila a s kým...

Moji milí,

nejdřív bych vám chtěla poděkovat za hlasy, které jste mi dali v anketě Blogerka roku, tedy za 19 hlasů, ten dvacátý jsem si dala sama :-)) (v rámci zvyšování sebevědomí)

To místo v pozadí mě ani trošku nemrzí,  protože razím heslo, že stačí se zúčastnit, zvlášť v takové konkurenci a vzhledem k tomu, jak krátkou dobu na blogu jsem. Takže díky moc :-))

Než skočím na ten sraz, ještě se chci omluvit, že vás tak zanedbávám. Časy, kdy jsem psala článek denně jsou nenávratně pryč. Snažím se být ucházející manželka, skvělá máma a zodpovědnej státní zaměstnanec a na blog mi jaksi nezbývá čas. Nebudu lhát, že mi nechybíte, ale večer bývám tak unavená, že by ty články byly asi jen duňky, stesky a tak dál...a toho vás chci ušetřit.

Na sraz se mi vůbec nechtělo, protože jsem po týdnu dojíždění na mučení zvané školení měla smrt na jazyku, ale ženská vydrží víc než chlap, tak proto Vláďa Kroupa na sraz nedorazil a já jo.

Nejvíc se mi líbila Alice Barešová - má vtip, šarm (a krásný usměvavý oči) a přežily jsme spolu jednoho šílenýho indiána, takže to je definitivně blogerka, která překračuje hranice dané blogem. Je to holka, která se zapíše do srdce. 

Chyběli moji oblíbenci Vláďa Kroupa, Honza Šesták a Láďa Matuška. Těšila jsem se - marně na muže s kačenkou - Standu Wienera a  ženu s gulema Monu Maršálovou.

Nepřišel Michal Josephy... a já si nemohla na vlastní oči ověřit, jestli je i ve skutečnosti tak hezkej jako na fotce.

Vůbec jsem nebyla jsem ve své kůži, protože bez vás, diskutéru, nicků, jsem jako ryba bez vody, takže chyběli jste tam - moc.

Nejroztomilejší je definitivně Radek Folprecht, toho člověk prostě musí mít rád.

Renata Francová je zaslouženě nejlepší blogerkou a kromě toho je to hrozně hezká holka.

Nejvíc sexy je Štěpánka Bergerová a to tak hodně, že z ní nemůžete spustit oči.

Blanka Fay není dáma v letech, ale mladá a fajn holka.

Kdybych si přála ideální kamarádku našla bych ji v Janě Krčové, je něžná jako její blogy a má v sobě anglickou aristokracii. Doprovázel ji sympatickej kamarád, kterej se pořád smál, a takový lidi já můžu.

O vedení psát nebudu, protože jsem jsem se k němu nedostala, veškerý čas - a ráda - jsem strávila s dělnickou třídou (ale když už...tak Tereza, jedině Tereza...)

Pod Karlovým mostem jsem ještě nebyla a ten pohled se mi líbil. Je to ta romantika, která vejde a už zůstane, do chvíle až si ji zavolám, až mi bude chybět.

A už o půlnoci jsem byla v posteli. Sama :o))

...Dál  už vyprávět nebudu. Dál už neumím...

 

 

p.s.: fotka je pro Radka F. (je poslední jediná)

Autor: Hana Novotná | sobota 13.6.2009 21:30 | karma článku: 6,88 | přečteno: 1819x