Do té doby se chodí se džbánem pro vodu...

Vždy jsem měla názor, že školství má dětem poskytovat vše, aby rodiče nemuseli zasahovat do učení. Tento názor jsem ztratila. Školy v cizině ? Na to všichni nemají. Ale proč?

 

VÁŽENÍ A MILÍ PŘÁTELÉ, RODIČE DĚTÍ.

V naší zemi vrcholí absurdní politické informace, které odporují zdravému rozumu. Politické hrátky ovlivňuji i školu, zažírají se do duší dětí místo vzdělání, které má státní škola zaručovat všem dětem. Ve školách se tak neděje, poslední UČITELÉ ze škol odchází a nejsou nahrazeni UČITELI. (Velká písmena jsou na místě.) VÝUKA ve škole upadá a nebere do úvahy vývoj efektivního vzdělávání, jaké by dětem měla škola poskytovat. To není jen Informatika a počítače. Budou chybět znalosti a chopnost se učit. Co tedy budou "informatikovat"? Budou všichni hledat práci, kde stačí jen vyplňovat kolonky bezduchých nařízeních? Bohužel, těchto lidí už valem přibývá a bobtnají jen úřady, které nepřináší žádný užitek.

Jenže nastala doba, kdy ani nejvyšší školské úřady nic nezmohou proti kolosu neblahých zásahů neprofesionálních a zbytečných lidí přisátých na školství, počínajíc krajskými a jinými úřady a organizacemi. Přidávají se nesmyslné projekty, doučování dětí, za které rodiče vydávají hodně peněz. Vždy jsem měla názor, že školství má dětem poskytovat vše, aby rodiče nemuseli zasahovat do učení. Tento názor jsem ztratila. Školy v cizině ? Na to všichni nemají. Ale proč? Je to ostuda našeho kulturního a vzdělaného státu, když naše školství před 60 lety bylo na vysoké úrovni.

Několik desítek let se aktivně věnuji škole a efektivním osnovám. Usměrnit děti pro chytrou výuku, která bude efektivní především u začínajících školáků. Novým způsobem výuky chci oslovit rodiče, které to zajímá na mé webové stránce škola učení. Obsahuje moji dosavadní práci a postupně zveřejním vyzkoušený způsob, jak děti získají vědomosti na základě přemýšlení, nikoliv biflování, aby uspěly na všech dalších i náročných školách.

Děkuji za přečtení.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Daňková | sobota 11.5.2019 22:00 | karma článku: 22,61 | přečteno: 1095x