Fondy gubernátorů ČSSD a ODS

"..přestaň si platit svýho zloděje.." Chinaski". Slavné logo světově proslaveného bývalého hejtmana, toho času ve vazbě, najdeme v oranžovo-rudém  Středočeském kraji na nejrůznějších místech. Kdo chtěl příspěvek z krajského rozpočtu, ten musel pochválit dárce a gubernátora Dr. Ratha. Podle současných vyjádření radních za ČSSD a koaličních KSČM, byli všichni proti všemu špatnému co Rath prosazoval, případně to nevěděli. Já nic já sociální demokrath. Trapné a zbytečné více komentovat.

Vtipný je plný název této rozpočtové kapitoly, "Fond hejtmana a zmírnění následků živelných katastrof". Pro rok 2012 je k dispozici 18 miliónů. Rath byl skutečně živelnou katastrofou a s následky jeho práce se budeme potýkat mnoho let.

Modří jako oranžoví

Nejde však o nic mimořádného, na modro-oranžovém Kladně je v kapitole výdajů fondy komisí položka primátor města 1100 tisíc. Krajský lídr ODS z Mladé Boleslavi má ve fondu primátora 500 tisíc.

Jedni -oranžoví- za 18, druzí -modří- bez 2 za 20.

Kandidátka ZMĚNA2012 navrhne přejmenování této kapitoly: Fond na zmírnění následků vlády ČSSD a KSČM ve Středočeském kraji v letech 2008-2012.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Hamerský | pondělí 4.6.2012 9:49 | karma článku: 12,70 | přečteno: 1116x