Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Neonacisté z České Lípy : Berčíkovo Ústí nedlabem !!

Doktor radí a nařizuje. (O tom, co se brzy dočteme a snad ne tak brzy se toho i dožijeme.)

 

Všem říškým i neo-protektorátním služebnám, stranickým skupinám a sympatizantům. Soudruzi, Kameraden !!  Z propagandistického hlediska bylo Ústí 2009 pro Stranu dalším  Stalingradem. Nebýt solidární podpory ze strany policie a zejména místních radikálnějších antifašistů, mohl být celý ústecký pochod humbukem daleko větším, právě proto, že byl jen žalostným a trapným pšouknutím, prskavkou, která zhasla hned po zapálení...  Ještě několik takových propadáků a strana bude diskreditována totálně. Nicméně, jak během projevů intenzivně rušených vrtulníkem prohlásil náš zkušenější a téměř ryze árijský kolega ze Saska – i po tomto fiasku  budeme dále kráčet na bojiště svobody, cti a spravedlnosti.

Proto nařizuji:

(Krátkodobé cíle:)

1/  Železný kříž Adamu Berčíkovi udělit teprve v průběhu nejbližšího půl roku. Sami dobře víte, jak se rasově čistá Evropa stavěla v dobách svého rozkvětu k duševně labilním jedincům. Pokud se Berčík do půl roku nezblázní, může být vyznamenán. Zatím doporučuji v otázce  jeho glorifikace disciplinovanou stranickou zdrženlivost.

2/  S okamžitou platností a ve stupni naléhavosti číslo římská 1. nařizuji přeformulovat  nešťastnou zprávu o selhání 10 souvěrců z České Lípy takto:  Ačkoli možná nezasvěcení civilisté měli možnost během projevů zaslechnout rozkaz: „Česká Lípa odchod. Pořadatelé to nezvládli“ a mohli by tak nabýt dojmu, že ve stranických řadách panuje názorová nejednota, zdůrazňujeme, že soudruhům z Lípy odjížděl poslední vlak a oni byli vázáni stranickými povinnostmi ve svém vlastním českolipském ghettu

3/ Oč větší bylo zklamání způsobené nekázní desítek soudruhů, jejímž výsledkem byl žalostný počet účastníků pochodu (vždyť i státní správa očekávala účast vyšší!!), spolu s hořkostí způsobenou také minimálním zájmem civilního obyvatelstva a  nulovými přírůstky těch zmanipulovatelných, o to více se nyní snažte – ovšem takticky – nasadit psí hlavu státní správě a zejména patrně málo oblíbenému primátorovi města. Přízeň davu je vrtkavá, předhoďte jim včas vhodného obětního beránka, a je možné, že naše vlastní fiasko nebude tak markantní.

4/  Ačkoli se prokázalo, že civilisté naše pohnutky ohledně falešné piety a pokusu o manipulování davu prohlédli – zdůrazňujte na všech vašich webech prvek pokory a ukázněnosti. (Co už jiného z toho můžeme propagandisticky vytřískat – když náš bylo tak žalostně málo.)  Stavte se do pozice oveček a beranů, nevracejte se již k pietě, všichni vědí, že je to volovina, ale snažte se o to víc podtrhnout to neustálé vyzývání k zachování klidu. Do oficiálního ukončení pochodu jsme si jakž takž uchovali tvář (vlastně scvrklou tsan-tsa tvářičku -  vzhledem k nízkému počtu demonstrantů/ pietistů), zkume nyní nedostatek proměnit v přednost.

5/ Distancujte se na svých vlastních webech klidně i veřejně od AN sever, protože pokud si po trapném ústeckém pochodu někdo na jejich stránkách http://www.nacionaliste.com/  nalistuje jejich slohové úlohy o úklidu okolo potoka a o výběhu pro aligátory, strana by tak mohla utrpět ještě daleko citelnější ztráty. Až se tito mladí soudruzi a milovníci uklizených pavilonů pro šelmy zocelí, až projdou pubertálními úskalími, budeme je moci opět přijmout do lůna Strany bělo-spasitelné.

6/ Apeluji na vaši stranickou morálku a striktně zakazuji v reportech o ústeckém fiasku příliš zdůrazňovat bednění výloh a další ochranná opatření vedoucí k záchraně majetku. Chápu váš zápal, soudruzi,  i váš pocit, že by se tento detail mohl stát vítanou záminkou ke  znectění primátora Kubaty a tedy k pomstě, ale upozorňuji na nebezpečí, že Ústečan je převážně inteligentní – a mohl by si položit otázku. Proč majitelé  výzvu uposlechli. Určitě ne proto, aby „poslechli“ svého primátora. Spíš ze strachu před vaším vandalismem, soudruzi. A brzy bychom mohli být  definitivně a po právu označení za skupinu, vyvolávají strach – tedy za skupinu teroristickou. A to by byl pak konec strany velice rychlý a na bojiště slávy a cti bychom už asi nevykročili. Uvědomte si také, že s označením za teroristy přijdeme o veškerý web-hosting. Protože

7/ Stejně tak podtrhuji, že svobodně mohou jednat jen  deklasovaná individua, civilisté a židokracie. Straník, který nastoupí k plnění stranické akce, nemůže pochod v polovině opustit. Nedovedete si představit jak demoralizující účinek má skutečnost, že se s bubnováním a fánglemi vrátí do cíle jen polovina našich provokatérů.

(Dlouhodobé úkoly:)

1/  Vedení strany zavnímalo, že termín „cigán“ se stává  v neukotvené české společnosti spolehlivou  trade mark, která zabírá. Neodvážný střední proud české veřejnosti je - zdá se -  stejně xenofobní jako my sami. Je tudíž třeba soustředit se na tento fenomén českého myšlení a zbytečně nepodrážet naše rasistické akce, které jsou prozatím jediným způsobem jak naši mikro-partaj zviditelnit,  různými   rádoby „ušlechtilými“ důvody pro jejich konání. Do budoucna tedy všechny pochody jen pod značkou „cigán - trade mark“  - a tam, kde to nepůjde se spolehneme na pátou kolonu. Na sice neexistující ale těžko prokazatelné, že neexistují, občany-pozývatele.

2/ nasazení techniky a pořádkových sil bylo zcela adekvátní počtu straníků, jaký jsme předpokládali i my sami.  Je pochopitelně hanebné, že řada souvěrců na šolich v ústí nakonec rezignovala. Nicméně i z porážky se lze poučit, a tak očekávejte,  že do budoucna pro ZOGáče svoláme  oficiálně celou řadu demonstrací, na které se žádný ze souvěrců vůbec nedostaví. Státní složky to dezorientuje – nedovedete si představit, co to je sloužit od osmi  od rána  hluboko přes půlnoc, přičemž první střety nastanou teprve kolem dvaadvacáté.  Stejně tak to vyčerpá i státní rozpočet. Přesto každou třetí nebo čtvrtou akci budeme muset personálně obsadit, jinak by někomu v zákonodárných orgánech přeci jen mohlo dojít, že si zákon o povolování veřejných shromáždění nějakou tu pojistnou úpravu zaslouží.

36/ Po ústeckém debaklu, slibujeme, soudruzi, že pro příště bude vedení strany daleko odpovědněji studovat i demografické složení obyvatel lokality zvolené pro připravovanou demošku. V Ústí nad Labem se, žel, až příliš trpce prokázalo, že tam, kde občan přemýšlí sám, tam nám dlažební kostku nepodá, hrozně špatně se s ním manipuluje a v takových lokalitách nám pšenka ještě dlouho nepokvete.

4/ Pro celé území no-protektorátu proto přestaňte prozatím (!!) zatěžkávat stranickou ideologii předpotopními a kontraproduktivními názory jakými je nesmyslné volání po revizi holocaustu (pro tento region celkem málo zajímavé), středověké protižidovské výkřiky o Anežce Hrůzové (soustřeďte se jen na problémy moderního Izraele), zmírněte i dikci o multikulturalismu (v řadách nerozhodnutého studentstva je dost potenciálních uchazečů o stranický průkaz, jen kdybyste jim neholili jejich dredy). Naopak zvyšte xenofobní a nicneříkající pokřik proti islámu, aby náš rasistický proticikánský populismus nebyl tak lehce čitelný. Jediné, čím u českého voliče zvítězíme, soudruzi, (a právě proto vás tu potřebujeme) je hra na strunu jeho zbabělosti. Nedej příroda, Vůdce a Svatá štika, aby on sám a lépe než my, začal důsledně a tvrdošíjně volat  po řešení otázky dneska nejpalčivější a tou je naše nové po-ústecké a po-janovské heslo : Cigán trade mark. Jakmile to převezme kulturně a kultivovaně, občansky statečně a přitom otevřeně sám občan, máme po prd*li, pánové.

Vše ostatní získáte ze souboru stranických materiálů : http://www.vustineonacistynechceme.cz/stahuj.php

Kabinet říšské propagandy, Vandasjugend-strasse 88   v noci z 18. Na 19. dubna 2009

Podesán Dr. Paul Josef Goebbels., neo-protektorátní ministr osvěty a propagandy v.r. 

Widerstand zusammen…

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Achab Haidler | neděle 19.4.2009 11:53 | karma článku: 16,57 | přečteno: 1348x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

Vážený pane purkmistře a páni konšelé města Děčína. Zbývá ještě týden do uzávěrky výběrového řízení na vpravdě velice lákavou trafiku, jejímiž jste podle svého pošetilého názoru „majiteli“ nikoli správci.

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,62 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Politika

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

Tak už je to, přátelé docela jasné. O „Vrbák“ přijdeme. Všechny signály z majetkové i sportovní komise na městě Ústí nad Labem to potvrzují. Včetně různých prořeknutí té paní, co je sice Nechybová, ale není primátorka

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93 | Přečteno: 539x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

Jak víno průzračný, jak víno potřebný a jak víno opojný. Test odpovědnosti za mandát a test legitimity mandátu...

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38 | Přečteno: 580x | Diskuse| Občanské aktivity

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

Ve velikém vesmíru je jedno docela maličké Město bílých límečků. Řízené dlouhá léta Modrými a Pomerančem. Jinak se to v něm koalí všechno úplně stejně, jako všude na světě. Nic nového pod sluncem.

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Legrační nebo nebezpečný ?

Zhruba osmačtyřicet hodin poté, co ODSka volí a politicky korektně také gratuluje a tleská komunistickému mini-pohlavárovi, kterého sama navrhla , se Radim Holeček ozývá do tisku a vlastně hlavně pro tisk,

24.2.2016 v 23:54 | Karma: 17,38 | Přečteno: 1954x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:54

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

BYT 3+KK, 65 M2 - PRONÁJEM SEDLČANY
BYT 3+KK, 65 M2 - PRONÁJEM SEDLČANY

náměstí T. G. Masaryka, Sedlčany, okres Příbram
13 000 Kč/měsíc

  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy