Neonacisté z České Lípy : Berčíkovo Ústí nedlabem !!

Doktor radí a nařizuje. (O tom, co se brzy dočteme a snad ne tak brzy se toho i dožijeme.)

 

Všem říškým i neo-protektorátním služebnám, stranickým skupinám a sympatizantům. Soudruzi, Kameraden !!  Z propagandistického hlediska bylo Ústí 2009 pro Stranu dalším  Stalingradem. Nebýt solidární podpory ze strany policie a zejména místních radikálnějších antifašistů, mohl být celý ústecký pochod humbukem daleko větším, právě proto, že byl jen žalostným a trapným pšouknutím, prskavkou, která zhasla hned po zapálení...  Ještě několik takových propadáků a strana bude diskreditována totálně. Nicméně, jak během projevů intenzivně rušených vrtulníkem prohlásil náš zkušenější a téměř ryze árijský kolega ze Saska – i po tomto fiasku  budeme dále kráčet na bojiště svobody, cti a spravedlnosti.

Proto nařizuji:

(Krátkodobé cíle:)

1/  Železný kříž Adamu Berčíkovi udělit teprve v průběhu nejbližšího půl roku. Sami dobře víte, jak se rasově čistá Evropa stavěla v dobách svého rozkvětu k duševně labilním jedincům. Pokud se Berčík do půl roku nezblázní, může být vyznamenán. Zatím doporučuji v otázce  jeho glorifikace disciplinovanou stranickou zdrženlivost.

2/  S okamžitou platností a ve stupni naléhavosti číslo římská 1. nařizuji přeformulovat  nešťastnou zprávu o selhání 10 souvěrců z České Lípy takto:  Ačkoli možná nezasvěcení civilisté měli možnost během projevů zaslechnout rozkaz: „Česká Lípa odchod. Pořadatelé to nezvládli“ a mohli by tak nabýt dojmu, že ve stranických řadách panuje názorová nejednota, zdůrazňujeme, že soudruhům z Lípy odjížděl poslední vlak a oni byli vázáni stranickými povinnostmi ve svém vlastním českolipském ghettu

3/ Oč větší bylo zklamání způsobené nekázní desítek soudruhů, jejímž výsledkem byl žalostný počet účastníků pochodu (vždyť i státní správa očekávala účast vyšší!!), spolu s hořkostí způsobenou také minimálním zájmem civilního obyvatelstva a  nulovými přírůstky těch zmanipulovatelných, o to více se nyní snažte – ovšem takticky – nasadit psí hlavu státní správě a zejména patrně málo oblíbenému primátorovi města. Přízeň davu je vrtkavá, předhoďte jim včas vhodného obětního beránka, a je možné, že naše vlastní fiasko nebude tak markantní.

4/  Ačkoli se prokázalo, že civilisté naše pohnutky ohledně falešné piety a pokusu o manipulování davu prohlédli – zdůrazňujte na všech vašich webech prvek pokory a ukázněnosti. (Co už jiného z toho můžeme propagandisticky vytřískat – když náš bylo tak žalostně málo.)  Stavte se do pozice oveček a beranů, nevracejte se již k pietě, všichni vědí, že je to volovina, ale snažte se o to víc podtrhnout to neustálé vyzývání k zachování klidu. Do oficiálního ukončení pochodu jsme si jakž takž uchovali tvář (vlastně scvrklou tsan-tsa tvářičku -  vzhledem k nízkému počtu demonstrantů/ pietistů), zkume nyní nedostatek proměnit v přednost.

5/ Distancujte se na svých vlastních webech klidně i veřejně od AN sever, protože pokud si po trapném ústeckém pochodu někdo na jejich stránkách http://www.nacionaliste.com/  nalistuje jejich slohové úlohy o úklidu okolo potoka a o výběhu pro aligátory, strana by tak mohla utrpět ještě daleko citelnější ztráty. Až se tito mladí soudruzi a milovníci uklizených pavilonů pro šelmy zocelí, až projdou pubertálními úskalími, budeme je moci opět přijmout do lůna Strany bělo-spasitelné.

6/ Apeluji na vaši stranickou morálku a striktně zakazuji v reportech o ústeckém fiasku příliš zdůrazňovat bednění výloh a další ochranná opatření vedoucí k záchraně majetku. Chápu váš zápal, soudruzi,  i váš pocit, že by se tento detail mohl stát vítanou záminkou ke  znectění primátora Kubaty a tedy k pomstě, ale upozorňuji na nebezpečí, že Ústečan je převážně inteligentní – a mohl by si položit otázku. Proč majitelé  výzvu uposlechli. Určitě ne proto, aby „poslechli“ svého primátora. Spíš ze strachu před vaším vandalismem, soudruzi. A brzy bychom mohli být  definitivně a po právu označení za skupinu, vyvolávají strach – tedy za skupinu teroristickou. A to by byl pak konec strany velice rychlý a na bojiště slávy a cti bychom už asi nevykročili. Uvědomte si také, že s označením za teroristy přijdeme o veškerý web-hosting. Protože

7/ Stejně tak podtrhuji, že svobodně mohou jednat jen  deklasovaná individua, civilisté a židokracie. Straník, který nastoupí k plnění stranické akce, nemůže pochod v polovině opustit. Nedovedete si představit jak demoralizující účinek má skutečnost, že se s bubnováním a fánglemi vrátí do cíle jen polovina našich provokatérů.

(Dlouhodobé úkoly:)

1/  Vedení strany zavnímalo, že termín „cigán“ se stává  v neukotvené české společnosti spolehlivou  trade mark, která zabírá. Neodvážný střední proud české veřejnosti je - zdá se -  stejně xenofobní jako my sami. Je tudíž třeba soustředit se na tento fenomén českého myšlení a zbytečně nepodrážet naše rasistické akce, které jsou prozatím jediným způsobem jak naši mikro-partaj zviditelnit,  různými   rádoby „ušlechtilými“ důvody pro jejich konání. Do budoucna tedy všechny pochody jen pod značkou „cigán - trade mark“  - a tam, kde to nepůjde se spolehneme na pátou kolonu. Na sice neexistující ale těžko prokazatelné, že neexistují, občany-pozývatele.

2/ nasazení techniky a pořádkových sil bylo zcela adekvátní počtu straníků, jaký jsme předpokládali i my sami.  Je pochopitelně hanebné, že řada souvěrců na šolich v ústí nakonec rezignovala. Nicméně i z porážky se lze poučit, a tak očekávejte,  že do budoucna pro ZOGáče svoláme  oficiálně celou řadu demonstrací, na které se žádný ze souvěrců vůbec nedostaví. Státní složky to dezorientuje – nedovedete si představit, co to je sloužit od osmi  od rána  hluboko přes půlnoc, přičemž první střety nastanou teprve kolem dvaadvacáté.  Stejně tak to vyčerpá i státní rozpočet. Přesto každou třetí nebo čtvrtou akci budeme muset personálně obsadit, jinak by někomu v zákonodárných orgánech přeci jen mohlo dojít, že si zákon o povolování veřejných shromáždění nějakou tu pojistnou úpravu zaslouží.

36/ Po ústeckém debaklu, slibujeme, soudruzi, že pro příště bude vedení strany daleko odpovědněji studovat i demografické složení obyvatel lokality zvolené pro připravovanou demošku. V Ústí nad Labem se, žel, až příliš trpce prokázalo, že tam, kde občan přemýšlí sám, tam nám dlažební kostku nepodá, hrozně špatně se s ním manipuluje a v takových lokalitách nám pšenka ještě dlouho nepokvete.

4/ Pro celé území no-protektorátu proto přestaňte prozatím (!!) zatěžkávat stranickou ideologii předpotopními a kontraproduktivními názory jakými je nesmyslné volání po revizi holocaustu (pro tento region celkem málo zajímavé), středověké protižidovské výkřiky o Anežce Hrůzové (soustřeďte se jen na problémy moderního Izraele), zmírněte i dikci o multikulturalismu (v řadách nerozhodnutého studentstva je dost potenciálních uchazečů o stranický průkaz, jen kdybyste jim neholili jejich dredy). Naopak zvyšte xenofobní a nicneříkající pokřik proti islámu, aby náš rasistický proticikánský populismus nebyl tak lehce čitelný. Jediné, čím u českého voliče zvítězíme, soudruzi, (a právě proto vás tu potřebujeme) je hra na strunu jeho zbabělosti. Nedej příroda, Vůdce a Svatá štika, aby on sám a lépe než my, začal důsledně a tvrdošíjně volat  po řešení otázky dneska nejpalčivější a tou je naše nové po-ústecké a po-janovské heslo : Cigán trade mark. Jakmile to převezme kulturně a kultivovaně, občansky statečně a přitom otevřeně sám občan, máme po prd*li, pánové.

Vše ostatní získáte ze souboru stranických materiálů : http://www.vustineonacistynechceme.cz/stahuj.php

Kabinet říšské propagandy, Vandasjugend-strasse 88   v noci z 18. Na 19. dubna 2009

Podesán Dr. Paul Josef Goebbels., neo-protektorátní ministr osvěty a propagandy v.r. 

Widerstand zusammen…

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Achab Haidler | neděle 19.4.2009 11:53 | karma článku: 16,57 | přečteno: 1348x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,62

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26