Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hledám jméno pro svou sektu ...

A jako každý  guru jsem dílem vizionář maličko líznutej sociálním cítětím a především „nulovec“. Totální nulovec. Já nemám co ztratit. A právě proto vás mohu spasit.

A nebojte se, nebute to žádné vyčůrané „letadlo“ jako u některých konkurečních spolků, ani Rasputinovský dýchanek a la Crowley, kde jde všem jen o jedno –  ovšem s poněkud mysticko-nasvátlým dressingem. Dokonce na vás ani nebudu někde v bývalých (dnes  už postkomunistických)  jeslích ale s aparaturou od Amíků křičet, že život je prima a že vás nějakej týpek nazrzlej „Prostě míluje!“. Jediné dilema, které mám: Jestli vás skásnu a o kolik? Chcete ušetřit deset tisíc?  Tak dvojku do mě a já vás spasím… Při dvěstě tisících „spasených“ si přijdu na čtyřicet  mio…

Jenomže já vás chci opravdu spasit, takže na ty zázračné míle kašlu. Ostatně  logika věci je k nezaplacení, a když se lidi naučej bejt zpátky lidmama, prachy pak přijdou samy a odjinud. Takže u nás to bude zadarmo! Jako u Mountfieldů, což je jen filiálka jiného Monty-cirkusu.

Asi byste rádi věděli, jesli mám aprobaci a jestli tenhle tendr  není zmanipulovanej nebo – nedej Otec – zkorumpovanej. Není! K mýmu osvícení došlo vpravdě mysticky. Byl jsem tuhle na kafíčku. U stolu se mnou Trojice.  Mladej si stěžoval, že Táta vybral blbou dovolenou, že prej má (ten Mladej) na Jerušalajim blbý vzpomínky,  Duch zase, že by rád do Vatikánu anebo někam k jezuitům,  tam prej že v životě nebyl, nu a BigBoss je ve své bezmezné lásce ani moc neposlouchal a objednal si laté. Pak si prohrábnul svůj starozákonní vous a povídá: „Stát? To se nemělo stát.“  A já prozřel jako Šaul před Damaškem.

Přátelé, uvěříte-li, budete spaseni, neuvěříte-li zacálujete deset litrů. Anebo dostanete včeličku a budete zatraceni. Podívejte na hlavního hygienika. Už to s ním šlehlo. Pandemie je tady a stát vyhrožuje, že očkování bude povinné. Alespoň pro těch cca 200 tisíc ne-nulovců.  A pod trestem pokuty těm, co by to nechtěli.  Varujte se být pro stát nepostradatelnými, protože vás stát znásilní.

Dneska včelku na tohle, zejtra včelku na onohle, pozítří už mikročipy – a stát  ve své ochranitelské všelásce (a to najednou zažárlil i Malej Šéf, až mu zmrzlina roztekla na puding) se bude čím dál víc  roztahovat ve vaší duši, až vám ji sežere úplně, aby si s váma  nakonec nonšalantně utřel svá nenažraná dolní ústa.  Upalovat kacíře je politcky nekorektní.  Na to přišli v Kastilsku už Isabela s Ferdinandem a začali kacíře především škubat.

Ono to totiž ani včera nebylo lepší. A to už se teď neotírám o jejich katolická Veličenstva.  Zkuste se postavit mezi ty „šílené“ rodiče, ty hysterické uctívače přírodního stylu,  kteří rodí doma, do vody a bez dozoru státu a ke všemu odmítají očkovat své děti. Bác ho. Máte to na talíři rovnou z penalty. Taky flastr. A pěkně tučnej!!  Zkrátka nic nového pod sluncem. Jediné východisko pro vás nepostradatelné je moje sekta. A teď už to vůbec není prča, ale holej fakt!!  Jedině prohlásíte-li totiž, že z náboženských důvodů očkování odmítáte,  zákon se ocitne ve vaší pozici. Můžete si s ním vytřít ta dolní ústa. A  paní ministryně bude  nakonec  muset podomácku přešupačit všechny neudané vakcíny na Coldrex. To se prodá vždycky.

Vůbec neřeším a ani nezpochybňuju ať nebezpečí oné chřipky nebo účinnost či neověřenou záludnost té tolik propírané a dosud nedoprané vakcíny. Je toho ostatně plnej web. Já jen, že by mi hráblo vzteklou bezmocí, kdybych (opět nedej Otec) nebyl nulovec a musel nastavit sval. Kdyby mi někdo, kdo do dneška nedokázal poskytnout seriozní a člověčí  záruky, nařídil, abych se stal nejen voličem, ovcí a komparsistou, ale dokonce i králíkem. Pokusným. Kdo uvěří, spasen bude. Kdo vakcíně věří, kéž se uteče pod její kříž. Co když fakt zabírá?  Já si ho na triko nevezmu. Ale nehoňte nás, proboha, do ráje klackem. To už tu taky bylo. A tak - kdo ale neuvěří, neměl by být zatracen. Nota bene zatracen „ze zákona“ a za flastr.  Proto hledám jméno pro svou sektu. Najdeme se na facebooku. Amen.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Achab Haidler | úterý 2.2.2010 13:06 | karma článku: 16,23 | přečteno: 1051x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

Vážený pane purkmistře a páni konšelé města Děčína. Zbývá ještě týden do uzávěrky výběrového řízení na vpravdě velice lákavou trafiku, jejímiž jste podle svého pošetilého názoru „majiteli“ nikoli správci.

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,62 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Politika

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

Tak už je to, přátelé docela jasné. O „Vrbák“ přijdeme. Všechny signály z majetkové i sportovní komise na městě Ústí nad Labem to potvrzují. Včetně různých prořeknutí té paní, co je sice Nechybová, ale není primátorka

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93 | Přečteno: 539x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

Jak víno průzračný, jak víno potřebný a jak víno opojný. Test odpovědnosti za mandát a test legitimity mandátu...

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38 | Přečteno: 580x | Diskuse| Občanské aktivity

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

Ve velikém vesmíru je jedno docela maličké Město bílých límečků. Řízené dlouhá léta Modrými a Pomerančem. Jinak se to v něm koalí všechno úplně stejně, jako všude na světě. Nic nového pod sluncem.

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Legrační nebo nebezpečný ?

Zhruba osmačtyřicet hodin poté, co ODSka volí a politicky korektně také gratuluje a tleská komunistickému mini-pohlavárovi, kterého sama navrhla , se Radim Holeček ozývá do tisku a vlastně hlavně pro tisk,

24.2.2016 v 23:54 | Karma: 17,38 | Přečteno: 1954x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Palestinští vězni leží spoutaní nazí a v plenách, prozradily zdroje z nemocnice

21. května 2024  14:01

Palestinští vězni jsou při pobytech v nemocnici v Izraeli drženi připoutaní na lůžku s páskou přes...

Prosazovat důchodovou reformu chce koalice na mimořádné schůzi Sněmovny

21. května 2024  5:45,  aktualizováno 

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Děti bez omluvenek či způsobilosti. Úbytek praktiků dopadá i na školy

21. května 2024

Premium Česko dlouhodobě trpí nedostatkem dětských lékařů, pediatři stárnou a ubývají. Situace se v...

Skončí Veselý v Radě ČT za urážky Vášáryové? Ani nevím, kdo to je, říká herečka

21. května 2024  13:39

Slovy člena Rady České televize Lubomíra Xavera Veselého vůči bývalé velvyslankyni v Rakousku,...

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...

  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy