Orgasmus ženy je povinnost slušného muže, píší učebnice. "No ale naopak?" chechtá se Hana.

"Zkušená padesátnice, studovaná zdravotní sestra v oboru fyzioterapie paní H. propuká při milování v záchvaty smíchu. Její vyvolený kandidát na manžela z města poblíž Lince totiž už půl roku není schopen dosáhnout: Vydrcholen.

  Sedím zabořen v měkké hluboké klubovce a známá psycholožka z ČB mi popisuje příběh, se kterým za ní přišel zkormoucený muž. Doktorce říkejme PhDr. Zlatokopka, pacientovi Mgr. Osel.

- Tak jak to začalo pane mgre?

    - No prostě za mnou jednou přijela s borůvkama, a že mne miluje. -

- To vám zčistajasna vyznala lásku, pane mgre?

    - No, trochu jsme si předtím povídali, já měl pocit, že jí něco chybí, tak jsem jí pohladil a bylo to.

-A dál?

   - Dál jsme se potom začali scházet, ona mi opravovala nohu a při té příležitosti jsme se sblížili. Jenom mi bylo nápadné, a právě proto jsem paní doktorko tady, že jsem s ní takřka nikdy neměl to uvolnění, které většinou nastává, když žena muže doopravdycky miluje.

- Předpokládám, že jste s ní o tom hovořili.

   - Ano, paní doktorko, ale protože jsem se jí nechtěl dotknout, říkal, jsem, že je to asi moje vina nebo možná že se k sobě nehodíme. I když bylo mi to divné, protože s jinými ženami, jsem tento problém nezažil. Ale jak říkám, pořád mlela, že jsem zlato, po mně chtěla, abych ji říkal, že ji miluju, tak jsem jí to říkal a čekal jsem, jestli se to zlepší.

- No a zlepšilo?

   -.Totiž ano, zlepšilo, zhruba jednou dvakrát každý měsíc těsně před tím než ji rozbolela hlava.

- Co jste s tím dělali?

    - No, ptal jsem se jí, jestli když ona prožívá milování  takovou rozkoší až upadá pokaždé, pokaždé paní doktorko!, do záchvatu smíchu a říká, že je to z lásky a z rozkoše, a že jsem nejlepší, jestli by mi tu rozkoš nemohla dopřát taky, ale na to ona vždycky nasadila takový výraz - vyrolovala čelo do vrásek a tvářila se zkormouceně, tak jsem jí nechtěl přidělávat vrásky a mlčel jsem. Až asi po půl roce jsem jí řekl, že jestli se to nezlepší, tak že s ní končím, no a aby něco dělala?

-No a potom?

   . Potom mi řekla, že když jsem takový, že se mnou dítě už nechce.

- Ještě jste říkal, že těch rozchodů z vaší strany bylo víc, viďte.

   - No bylo, protože to bylo každou chvíli něco, jednou byl drzý její pubertální syn, jindy prasklo, že mi Hana kouří  bytě a tvrdí že jsou to kamna, ale ten nejhlavnější rozchod z mojí strany nastal po tom, co mi právě řekla, že dítě se rozhodla se mnou nemít, protože mi vadí že chrápe (H.) a že si není jista, že bych k děťátku vstával. To jsem jí řekl, že si tedy najdu jinou.

- Tak jste se rozešli potom¨.

   - No ano, jenže to jsem si všimnul, že má prožranou podlahu od toho červotoče, a protože jsem jí měl sice plné zuby a bylo mi už jasné, že mi lže s tou rozkoší ...

- Jak to myslíte, jak jste přišel na to že vám lže?

    - Víte, ona byla taková rozložitější, jak ti vyjádřit: taková jakoby uvolněná a zdálo se mi že zaujímá takovou polohu, že prostě mi to nejde. Přitom jsem svobodný a než si mne našla ona, nějaké vztahy jsem už měl, no na půl veletuctu to jich tedy bylo, ale takovýto pobém no tak to jsem tedy před toudletou neměl v životě!

- Chcete říci, že aby nepřišla do jiného stavu, bránila vám v rozkoši?

   - Paní doktorko, připadalo mi to tak.

-No dobře, tak abychom to nezdržovali, co bylo dál?

   . No potom se se mnou domluvila, že jí nakoupím materiál na podlahu, plakala, jak jsem i po rozchodu ochotný jako nikdo, znovu se mnou začla, byla jako med, materiál jsem jí přivezl, podlahu jsem udělal a si z poloviny a ve středu ráno jsem odjel domů.

- No a?

   - Ve středu večer jsem měl divný pocit jako že s někým je v hospodě, ale tu myšlenku jsem zaplašil řekl jsem si, že to přece by mi neudělala, ve čtvrtek totéž, no a v pátek dopoledne mi přišla ta sms, že se za ní ve čtvrtek stavil její ex a že se k němu vrací.

- Nic si z toho nedělejte, pro jedno kvítí slunce nesvítí, pane mgre.
   - O to nic, jen jsem si uvědomil, že měla poslední dva měsíce jiné oči, takové jakoby z nějakého domácího zvířátka, snad z prasátka, zdálo se mi to, no, jen jsem nevěděl čím to.

- No, prosím vás?!

   - No a tak jsem jí v sobotu ráno zatelefonoval, abychom si o tom všem popovídali, a právě proto jsem tady.

-  Tak co se sběhlo?

   - Její telefon zvednul nějaký chlap a povídá: Nazdar, ležím s Haničkou v posteli a je mi moc pěkně, neotravuj nás, úšile!

- Ty v- brďo! A - proto jste přišel na psy-chitraii?
    - No prosím, ona mi říká, že jsem si to všechno vymyslel. Nechce připustit, že s se s ní sešel už před dvěma měsíci.

- Vy máte nějaký majetek, mgre?

   : To ten její ex, je mu 67, budou se brát. Jeho děti tomu brní, ale ona ho nějak drapla a pevně ho drží v ruce. Víte co si myslím, paní doktorko?

. No povídejte.

    - Že ona mi jen tak slibovala to mimino a ve skutečnosti ho nechtěla, proto to nešlo a proto se tolik smála.

: To je hloupost, pane gre, úplná hloupost. Leda byste - zkoumavě se podívá z okna na parkoviště - přijel tím volvem - a v očích se jí pobaveně zajiskří

 

     PhDr. Zlatokopka pak jen dodá, že Mgr. Osel odkulhal opravdu do toho Volva, a že si všimla, že má úpravu řízení, které se dá koupit u výrobního družstva invalidů. 
Psycholožka tvrdí, že přesně tam ta paní robí.

                                                                                   (Věnováno Haně S.), Na závěr ke důležité napsat,, že veškerá jména i příběh samotný je vymyšlen a jakákoli shoda nebo podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná...

  

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Gruner | pondělí 12.9.2022 15:14 | karma článku: 0 | přečteno: 988x