Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lladyss

4. 4. 2008 23:13
Škoda,

že nejde dát víc než jedna karma

0 0
možnosti
M

mahala

3. 4. 2008 23:08
krize naruby

No nevím, asi to vidím trochu jinak, můj muž také nikam nechodí, jen leží u televize, na "společné užívání " má asi jiný názor než já. Nejradši by viděl, abych se takzvaně vnucovala, oprašovala domácnost a jeho a moje koníčky mu vadí.  To je asi krize středního věku viděná trochu jinak a na rozpad vztahu to velmi aspiruje.Rv

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 4. 2008 23:05
Samotná představa oběti

je divná. když kočka brání koťata, asi nemá pocit , že by se jim obětovala. Pokud někdo pigluje svoje auto, taky se neobětuje. Pokud ale něco udělá, a reakce okolí nesplní jeho očekávání, vynoří se pocit zbytečné oběti. Kvůli těm nevděčníkům. Není pocit obětování se jen zklamání z obchodu / třeba citového /, který nvyšel?

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 4. 2008 23:03
Rozpady?

Nějak mi uniklo, kde se tady rozpadají letité vztahy.  Vysvětluje to snad, proč starší pánové opouštějí své obětavé manželky a mění je za atraktivnější mladice? A co ty vidí na starších pánech, kromě postavení a peněz? A což teprve nemalý počet čtyřicátnic, které se náhle zaláskují úplně jinde a houfně se rozvádějí (a většinou tam opět velkou roli hrají peníze).

Článek je ale jinak zajímavý a je tam dost zajímavých postřehů.

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 4. 2008 21:41
Karmicka

Naplnit svuj zivot vsim, co jsme vzdycky chteli delat a nemohli - at uz v pripade, kdyz deti odrostou, nebo kdyz se odchazi do duchodu. A obetovani se je vetsi bremeno pro ty ostatni nez pro toho, kdo se obetuje...:-)

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

3. 4. 2008 21:23
Díky za moudrá slova

Popravdě řečeno, byl jsem rád, že děti odrostly a postavily se na vlastní nohy, také z oněch důvodů, které uvádíte. Po čase se cítím mnohem méně opotřebovaný.

Jenom žena má tu smůlu, že mechodím na fotbal. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy