Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lladyss

4. 4. 2008 23:13
Škoda,

že nejde dát víc než jedna karma

0 0
možnosti
M

mahala

3. 4. 2008 23:08
krize naruby

No nevím, asi to vidím trochu jinak, můj muž také nikam nechodí, jen leží u televize, na "společné užívání " má asi jiný názor než já. Nejradši by viděl, abych se takzvaně vnucovala, oprašovala domácnost a jeho a moje koníčky mu vadí.  To je asi krize středního věku viděná trochu jinak a na rozpad vztahu to velmi aspiruje.Rv

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 4. 2008 23:05
Samotná představa oběti

je divná. když kočka brání koťata, asi nemá pocit , že by se jim obětovala. Pokud někdo pigluje svoje auto, taky se neobětuje. Pokud ale něco udělá, a reakce okolí nesplní jeho očekávání, vynoří se pocit zbytečné oběti. Kvůli těm nevděčníkům. Není pocit obětování se jen zklamání z obchodu / třeba citového /, který nvyšel?

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 4. 2008 23:03
Rozpady?

Nějak mi uniklo, kde se tady rozpadají letité vztahy.  Vysvětluje to snad, proč starší pánové opouštějí své obětavé manželky a mění je za atraktivnější mladice? A co ty vidí na starších pánech, kromě postavení a peněz? A což teprve nemalý počet čtyřicátnic, které se náhle zaláskují úplně jinde a houfně se rozvádějí (a většinou tam opět velkou roli hrají peníze).

Článek je ale jinak zajímavý a je tam dost zajímavých postřehů.

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 4. 2008 21:41
Karmicka

Naplnit svuj zivot vsim, co jsme vzdycky chteli delat a nemohli - at uz v pripade, kdyz deti odrostou, nebo kdyz se odchazi do duchodu. A obetovani se je vetsi bremeno pro ty ostatni nez pro toho, kdo se obetuje...:-)

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

3. 4. 2008 21:23
Díky za moudrá slova

Popravdě řečeno, byl jsem rád, že děti odrostly a postavily se na vlastní nohy, také z oněch důvodů, které uvádíte. Po čase se cítím mnohem méně opotřebovaný.

Jenom žena má tu smůlu, že mechodím na fotbal. :-)

0 0
možnosti