Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Petiční dobrodružství

Včerejší projednávání petice proti kvótám na uprchlíky, diktovaných EU, bylo tečkou za nejúspěšnější peticí v historii ČR.

 Možná ne, co do počtu podpisů, ale hlavně zájmem veřejnosti, a rychlostí s jakou podpisy pod peticí přibývaly.

Právě zájem veřejnosti je jedna z nejpozitivnějších věcí na této akci pořádané Blokem proti Islámu. 145 000 podpisů za asi 5 týdnů je toho krásným důkazem. Došlo k nespokojenému zavrtění společnosti, a lze pozorovat ten fakt, že občanům České republiky není jedno, co se děje. Moc dobře si uvědomují vážnost situace. A hodně z nich je ochotno bránit naši zem za každou cenu. Velice pozitivním faktem byl zájem českých žen. Krom toho že petici podepisovali úplně všichni ze společnosti, všech věkových kategorií, společenských vrstev a postavení, tak to byly právě ženy, kdo převažoval. Můj odhad je 60% všech petentů. Není se čemu divit, Islám, to náboženství míru za sebou zanechává krom usekaných hlav mužů, zotročené, umučené, znásilněné, zneužité a mrtvé ženy. Kdo by si přál takovou budoucnost?

K demokracii patří také výskyt několika názorových proudů vedle sebe, většina z těch, co sbírali podpisy u stánků, jsou otevření lidé, ochotni k otevřené diskuzi v rámci pravidel slušného chování. Nikdo z nás, aktivistů IVCRN/BPI  nemá problém vést korektní debatu na základě předkládaných argumentů. Bohužel i tak došlo k několika napadením našich petičních stánků.

Nejdříve v Olomouci. Zde byly napadeny dvě naše aktivistky a jeden aktivista, skupinou asi 15ti „umírněných“ muslimských studentů tamní olomoucké univerzity. Naštěstí byla policie hned na místě a nic vážného se nestalo.

A pak v Brně, a to dokonce dvakrát. Nejdříve zmateným mladíkem a příznivcem extrémně levicového hnutí Antifa (Kdy nám nadával do nácků, které by měli zavřít do koncentračního táboraJ). Mladík byl našimi aktivisty zadržen a předán policii. A následně asi za týden byl napaden opět. A to dvěma zmatenými členy Antify, tentokrát ze Slovenska. Tato potyčka byla o něco divočejší, než incident předtím. Ale i tak nakonec naši aktivisté útočníky zadrželi, a předali policii.

Včera jsme se dočkali kýženého finále, kdy v poslanecké sněmovně došlo k předání neuvěřitelného množství 145000 popisů, petičnímu výboru. Celé to setkání bylo velice dynamické a vůbec ne nudné. Místnost projednávání by mohla sloužit nějakému sociologovi jako krásný vzorek situace ve společnosti. Nejvíc mne zaujal přístup poslanců petičního výboru. Většina z nich arogantní výrazy, přehlížení, povýšenost a znechucení tím že tam musí být (pan Komárek). Zájem o svůj tablet větší než o názory a obavy občanů…Vážení politici, měli byste si uvědomit, že to my, občané téhle země rozhodujeme o tom, jestli budete poslanci. Jako naši volení zástupci máte rozhodovat ve prospěch občanů téhle země. Ale váš přístup vypovídá spíš o aroganci a nezájmem o vlastní lid.Začněte brát svoji práci vážně, protože nic netrvá věčně,ani vaše teplá místa…

 

Takovým kuriózním zpestřením včerejšího veřejného projednávání, byla osoba pana Čulíka. Typická ukázka kolaboranta a prodejného člověka.Za mrzký peníz a strach o své teplé místo je toto individuum ochotno prodat vlastní občany. Ale není se čemu divit, člověk s nízkým sebevědomím a nenávistí k vlastní zemi, bude dělat vše, aby se pomstil za „příkoří“, které mu naše společnost přinesla. Většina zrádců a kolaborantů to tak dělala vždy. Pro vlastní přežití udávali na Gestapu statečné lidi, nebo se stávali konfidenty STB. Jeho arogantní a hrubé chování je jen další ukázkou toho jací takoví lidé jsou. Jako jediný přerušoval nenávistnými výkřiky projevy několika účastníků.Chtěl bych se Šulíka zeptat jestli se nestydí, jestli ho huba nebolí a kolik za to dostal?

První dvě věci asi popře, ale nepopře to, že za peníze je takovýto mentálně slabší kousek ochotný zradit i vlastní rodinu.

Na závěr bych rád poděkoval všem, kdo nám petici podepsali.Velice si toho vážíme.Bojujeme dál.

 

Autor: Petr Göndör | středa 24.6.2015 12:04 | karma článku: 38,23 | přečteno: 1339x
  • Další články autora

Petr Göndör

Revoluční rok 1968

Rok 1968 nebyl jen o srpnových událostech v Československu, které ho poslaly na 20 let tzv. do „normalizace“, a zanechaly v mnoha lidech traumata do teď. Na druhé straně Železné však probíhala společenská změna, významná změna.

18.9.2018 v 13:55 | Karma: 13,54 | Přečteno: 422x | Diskuse| Společnost

Petr Göndör

Ještě více přímé demokracie.

Prezidentská volba ukázala jednu velmi pozitivní věc, a to tu, že český národ snese více přímé demokracie. Neustále je nám podsouváno, že musíme být součástí civilizovaného světa, že jsme pořád ještě zaostalí a hloupí.

31.1.2018 v 9:33 | Karma: 35,64 | Přečteno: 1202x | Diskuse| Politika

Petr Göndör

Pionýři nové doby ordinují pravdu a lásku

V Orwellově románu 1984 jsou nám popisována čtyři ministerstva, která řídí Oceánii, říši Velkého bratra. Dvě z nich se jmenují Ministerstvo pravdy a Ministerstvo lásky.

3.3.2016 v 10:08 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1993x | Diskuse| Politika

Petr Göndör

Hra o život

O čí život že se tu hraje? O Váš, o můj. Tedy v případě že jste ateista. Co si ale pod tímto slovem představit?

4.8.2015 v 9:37 | Karma: 23,06 | Přečteno: 705x | Diskuse| Ostatní

Petr Göndör

Probouzí se občanská společnost?

Pomalu ale jistě se probouzí. Jde to vidět na reakcích a přístupu občanů k petici proti kvótám, která je velice zajímá. Pokud sledujete dění kolem této události, pořádané hnutím Islám v České republice nechceme (Ivčrn).

4.6.2015 v 18:25 | Karma: 35,35 | Přečteno: 900x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
Svět mýma očima :)

Co právě poslouchám