Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Již tři příspěvky jsem napsal a nejsou tu. Proč?

0 0
možnosti

Již druhý příspěvek a nic. Proč?

:-)

0 0
možnosti

Očekával jsem dehonestaci, dočkal jsem se.

Normální člověk nepřikrývá pravdu lží a lásky se nebojí.

:-)

0 0
možnosti

Rv

Očekával jsem hnůj a dočkal jsem se ho.

Normální člověk nepotírá pravdu lží a lásky se nebojí.

:-)

0 0
možnosti
Foto

A61d85a44m 66T67o77m72á96š

3. 3. 2016 17:44

Chudák Orwell. Byl socialista, víte?

0 1
možnosti
Foto

No a ? Byl to demokrat, což se o dnešní levici říct nedá.Ta směřuje přesně k tomu před čím varoval..Jo a tu o potrefené huse znáte?

3 0
možnosti

"Většina neziskovek"... Už zase. Pro vaši informaci k jinak dobrému článku, v této zemi je zhruba 130 000 (ano, sto třicet tisíc!) neziskových organizací dobrovolnými hasiči a horskou službou počínaje, přes včelaře, ochránce přírody, skauty, pionýry až po třeba po Český svaz chovatelů. V minulém programovém období přitom 8 (ano OSM) neziskových organizací vyčerpalo celou TŘETINU celkové alokace evropských fondů spotřebovanou neziskovkami. 4 % organizací spotřebovala 20% podíl alokace, 85 % organizací čerpalo dotace přesně NULA korun. Takže prosím neházejte zase všechny neziskovky do jednoho pytle.

2 0
možnosti
Foto

Tak snad je Vám jasné jaké neziskovky myslím.Tohle přece nemáte za potřebí. Neziskové organizace jsou samozřejmě potřeba,ale je tu plno (ano plno) takových, které mají pod palcem extrémně levicoví aktivisté a používají je ke svým politickým cílům. Pak se není čemu divit , že ty dobré neziskovky nejsou vidět ani slyšet.

3 0
možnosti
Foto

Popsal jste to úplně přesně, karma. R^

8 1
možnosti
Foto

Bohatě postačí striktně se řídit stávajícími zákony a důsledně postihovat každého, který je porušuje, ignoruje nebo dokonce ohýbá.

0 0
možnosti

;-DŘada vysokých politiků, soudců, státních zástupců, policistů,... by s tím postihem musela začít u sebe;-D Je to krásná leč utopická vize. Ale přála bych se toho dožít

1 0
možnosti

Karma bez diskuzí. R^ Havel a pravdoláskaři vůči zastáncům jiného pohledu používají stejné dehonestační a nátlakové metody jako používala bývalá vládní ideologie vůči oponentům předchozího režimu. Prominentní disidenti byli přisáti na finance ze západních zdrojů, dnes se každému, kdo porušuje právo říká aktivista a kromě financování z evropských grantů dostává peníze od státních institucí, které by především měly dbát na dodržování zákonů.

9 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
Svět mýma očima :)

Co právě poslouchám