Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

Děkuji je to i Můj rodný kraj a jsem rád, že jste pravdivě věci i když hrůzy napsal a do roviny a né účelové totalitní ideologické tímto článkem napravil a lidem oči otevřel !!

2 0
možnosti
PP

Ano, připomínat je nutné...

2 0
možnosti
JS

J10a10n 37S14e95m92i29k

27. 12. 2014 20:59

R^

zajimave. prectu si i predchozi dily.

diky za namahu kterou jste si dal se sepsanim

1 0
možnosti
DG

Právě proto to píšu

;-)

2 0
možnosti
BT

Pište Danieli Gruláku jen a jen dle podkladů spravedlivou pravdu a nic více, ba ani méně !! Děkuji zůstává s úctou !!

0 0
možnosti

J71a26n 19Š60e65s72t24á84k

27. 12. 2014 18:00

To už dnes nikoho nezajímá, dnes se píše, vydávají knihy a točí filmy už jen o poválečném vyhnání hodných Němců, vše ostatní je zapomenuto...

6 2
možnosti
BT

Ne i vyhnání Němců bylo v dané době v pořádku, ale v nepořádku bylo to nelidské drastické nesmyslné vraždění bezbranných a i o tom se musí mluvit a dát na pranýř dějinné spravedlnosti a nejen co Nám se hodí nebo Vám !! Neustále vyzvedávat jen tu svoji pravdu a zločiny, co se nám nehodí, tak vynechat to v žádném případě !! Co se Mne týká, tak nic vynechávat nemíním a i o že SSSR naší zem okradli o bezmála veškerou uranovou rudu a co našich lidí tam nedobrovolně museli pracovat a co životů  Naši zem to stálo, tak nato se nesmí zapomenout a zůstat mementem před totalitou jako před zlou stvůrou plnou lživých nesmyslů a výmyslů Jane Šestáku a není Vám od Boha dáno ba ani přáno, moc Vás lituji !! Já sám bych se musel stydět před těmi, co zhynuli a ještě popisovat dějiny, snad jen podle Vás jak budete pískat nebo kdokoli jiný, již vůbec ne !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Chci silou médií pomoci v boji za zachování povědomí o II.národním odboji kde umírali Vaši předkové a jeho ozbrojeném zakončení partyzánském hnutí. Od roku 1989 vyšla jediná seriózní kniha o partyzánech - Marie Hrošová -Na každém kroku boj 2012. Pokud chcete navštívit Prlov a muzeum Prlovské tragédie, spojte se se mnou buď mailem, nebo telefonicky přes www.obecprlov.cz.