Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

....R^..nejsem z toho kraje..ale mám tam spoustu známých a kamarádů....díky za osvětu...a připomenutí těchto smutných doba a příběhů....

0 0
možnosti

Pro Kurta Plattiga, ta fotka je z doby, kdy Pawlowski sloužil stejně jako Tutter u speciální divize Brandenburg, která spadala pod OKW, ale práci dělala pro Abwehr. Až v roce 1944 dostali hodnosti SS a spadali přímo pod Himllera.

0 0
možnosti

Proc ma SS-Obersturmfuehrer Dr. Walter Pavlowski na hlave brigadyrku od regulerniho Wehrmachtu a ne od Waffen-SS ? Nevypada to ze by slouzil u Waffen-SS.

0 0
možnosti

Pane Garguláku co chcete od dnešní vlády.V čele ministerstva spravedlnosti je Frau Valek.Ta veřejně řekla, že Čechům se za protektorátu až tak moc nic nestalo.Příběh, který jste tu napsal by měl být mementem pro tuto českou "vlastenku".Vždyť za slova, která řekla na adresu českého národa by měla okamžitě odstoupit.Kdyby to řekla v souvislosti se státem Izrael, tak do týdne nebude mezi živými. Od slabocha Sobotky a neestébáka Babiše se ničeho nedočkáte a jejich podřízení to mají také na "háku".

4 1
možnosti

Milý Karle, bohužel máte ve své reakci hodně pravdy, ale to mně v mém boji nezlomí. Budu li muset, uspořádám veřejnou sbírku, ale stávající podoba je neudržitelná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Chci silou médií pomoci v boji za zachování povědomí o II.národním odboji kde umírali Vaši předkové a jeho ozbrojeném zakončení partyzánském hnutí. Od roku 1989 vyšla jediná seriózní kniha o partyzánech - Marie Hrošová -Na každém kroku boj 2012. Pokud chcete navštívit Prlov a muzeum Prlovské tragédie, spojte se se mnou buď mailem, nebo telefonicky přes www.obecprlov.cz.