Jak udělat z voliče ještě většího blbce než jsme doufali.

Já sice chápu, že některé voliče může prohra jejich kandidáta opravdu mrzet, ale tohle už je skutečně přespříliš. Každý pohár, jednou přeteče. Nevládní organizace, chce podat stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu a zpochybnit výsledky voleb, které byly založeny na lživé kampani. Ze zákona vyplývá, že přezkum prezidentské volby má právo navrhnout každý volič.

Na zpochybnění výsledků má sice každý právo, ale má oblíbená věta … A KOMU TÍM JAKO PROSPĚJETE?

Jediné čeho docílíte, že děláte z voliče totálního idiota. I kdyby byly nové volby, Vašemu kandidátu Karlíkovi, to tak maximálně uškodí. Většina voličů, už je tak zhnusena neustálou mediální masáží, že by k dalším volbám pravděpodobně stejně nešli, pokud nepočítám skalní fanoušky. Jediné čeho docílíte, že budeme zbytku světa, ještě více k smíchu než jsme teď.

Jediné čeho docílíte, že i ti lidé, kteří se teď 2x odhodlali jít k volbám, už do volební místnosti nikdy nepáchnou. Proč asi …? Jdu někoho demokraticky zvolit a stejně je výsledek zpochybněn a zavrhnut?

Na facebooku už vznikla skupina : „Podporujeme soudní přezkum prezidentské volby.“ Jsem zvědava, kolik fanatických magorů se stihne přidat a dát laik. Nikdy jsem ten humbuk kolem Karla nesoudila, Miloše jsem taky nevolila a Hraběte už vůbec ne, ale co se děje teď je tak akorát na blití.

Uznávám, kampaně měly do fair play hodně daleko, ale dělat z lidí idioty, to už opravdu nemusíte !

odkaz na článek na iDNES zde

aktuálně také : Kalousek – geniální stratég, vizionář nebo snílek ?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Kateřina Gajdošová | pondělí 28.1.2013 17:56 | karma článku: 31,81 | přečteno: 1148x