Foto

Ireno, prý infikují jen samičky, sameček klíšťák, když po nás leze, hledá jen samičku kterou hodlá znásilnit a svůj sosák do nás nevrazí. Hezkej den!

Foto

Můj milej Horste, myslím si, že Otakarovi by tahle informace moc nepomohla!A když ty mě přeješ hezkej den, tak já tobě přeju hezkou noc!

Foto

Když Otíka ofoukne větřík, tak to musí být na hospitalizaci.

Vašek

Foto

Otík má, Václave, všechny nemoce, o kterých si přečte v novinách, slyší o nich v rádiu nebo vidí reportáž v televizi. Jak říká moje kamarádka, Otík je prolezlej nemocema, ale aby mě udělal šťastnou vdovou, k tomu se nemá...

  • Počet článků 751
  • Celková karma 25,29
  • Průměrná čtenost 2338x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.