Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jakože nedávám palce, Vy máte moje FŠECHNY..

0 0
možnosti

J16a35n 46H21a10n63á75k

31. 7. 2014 16:52

Vy mě nepřestanete překvapovat :)) R^

Jinak jak už bylo řečeno, odpověď je poměrně jednoduchá, nicméně, chci-li být konstruktivní, nikoliv "stírací", tak vím, že při "vjezdu do pískovny" lze udělat pořádný "psí kusy" a netřeba řešit jeden parametr :-)

0 0
možnosti

J50i22ř51í 49K43ö79n48i77g

31. 7. 2014 15:52

Fakt o ničem.

0 0
možnosti

Vy kdybyste neměla v titulku nějakou lascivnost nebo přímo vulgaritu, tak byste to ani nebyla vy. Co vás žere?

1 1
možnosti

Takhle se kdysi vyjádřila Liz Taylor o Richardu Burtonovi. A ten jí odpověděl, že v Grand kaňonu je i Boeing malý.

5 0
možnosti

Paní ve vašem věku.... Ale jinak zábavné téma. Připomnělo mi to, jak jsem kdysi v šatně jedné továrničky, kde jsem byl na brigádě, vyslechl podobně intimní rozhovor dvou kluků, vrstevníků asi 15letých. Jeden popisoval, jak vzal nějakou holku za ňadro. Popsal to velmi romanticky. Docela jsem mu záviděl, protože jsem tímto zážitkem ještě nedisponoval. Pak mě na vojně zaujal nápis ve vojenském deníčku "Kdo nelízal, nežil". Lidi toho nakecaj.

0 0
možnosti

To bude o malém kašpárkovi, ne?:-)

0 0
možnosti

a nebo technika a bez techniky...:-/

0 0
možnosti

Ireno! Koncepce článku dobrá. Ale na zabití!

Odpověď bude podle nátury a mužského sebevědomí.

Sám bych si pomyslel něco o hovězím dobytku, ale nejspíš bych jí to nahlas neřekl. Nestojí mi za to! Žena, která Tě potřebuje, Ti ho pochválí, i kdyby Ti měla lhát. Žena, která o životě něco ví, Tě jemně navede, že ji musíš mít rád, aby byl pevnější. Méně myslet a ženu více milovat, je instrukce pro méně sebejisté. A proto je tak důležitý plnohodnotný vstup i do sexuálního života.

Sám jsem oproti dnešní mládeži začínal se zpožděním. Sex. Čirý sex. Bez erotiky. Hned jsem pochopil, co je příčinou slabé úspěšnosti. Pak jsem si musel dokazovat svoje mužství s dívčinou, která mne přijala sedmkrát za den. Erotiky jsem si začal vážit až s určitou latencí. Dnes konečně vnímám erotiku a sex jako dary Boží.

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,08
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.