Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jakože nedávám palce, Vy máte moje FŠECHNY..

0 0
možnosti
JH

J39a64n 83H25a84n22á84k

31. 7. 2014 16:52

Vy mě nepřestanete překvapovat :)) R^

Jinak jak už bylo řečeno, odpověď je poměrně jednoduchá, nicméně, chci-li být konstruktivní, nikoliv "stírací", tak vím, že při "vjezdu do pískovny" lze udělat pořádný "psí kusy" a netřeba řešit jeden parametr :-)

0 0
možnosti
JK

J69i55ř92í 26K61ö91n88i60g

31. 7. 2014 15:52

Fakt o ničem.

0 0
možnosti
AJ

Vy kdybyste neměla v titulku nějakou lascivnost nebo přímo vulgaritu, tak byste to ani nebyla vy. Co vás žere?

1 1
možnosti
SH

Takhle se kdysi vyjádřila Liz Taylor o Richardu Burtonovi. A ten jí odpověděl, že v Grand kaňonu je i Boeing malý.

5 0
možnosti
JL

Paní ve vašem věku.... Ale jinak zábavné téma. Připomnělo mi to, jak jsem kdysi v šatně jedné továrničky, kde jsem byl na brigádě, vyslechl podobně intimní rozhovor dvou kluků, vrstevníků asi 15letých. Jeden popisoval, jak vzal nějakou holku za ňadro. Popsal to velmi romanticky. Docela jsem mu záviděl, protože jsem tímto zážitkem ještě nedisponoval. Pak mě na vojně zaujal nápis ve vojenském deníčku "Kdo nelízal, nežil". Lidi toho nakecaj.

0 0
možnosti
LC

To bude o malém kašpárkovi, ne?:-)

0 0
možnosti
LC

a nebo technika a bez techniky...:-/

0 0
možnosti

Ireno! Koncepce článku dobrá. Ale na zabití!

Odpověď bude podle nátury a mužského sebevědomí.

Sám bych si pomyslel něco o hovězím dobytku, ale nejspíš bych jí to nahlas neřekl. Nestojí mi za to! Žena, která Tě potřebuje, Ti ho pochválí, i kdyby Ti měla lhát. Žena, která o životě něco ví, Tě jemně navede, že ji musíš mít rád, aby byl pevnější. Méně myslet a ženu více milovat, je instrukce pro méně sebejisté. A proto je tak důležitý plnohodnotný vstup i do sexuálního života.

Sám jsem oproti dnešní mládeži začínal se zpožděním. Sex. Čirý sex. Bez erotiky. Hned jsem pochopil, co je příčinou slabé úspěšnosti. Pak jsem si musel dokazovat svoje mužství s dívčinou, která mne přijala sedmkrát za den. Erotiky jsem si začal vážit až s určitou latencí. Dnes konečně vnímám erotiku a sex jako dary Boží.

:-)

1 0
možnosti