Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

malokdy je neco zadarmo.

1 0
možnosti
JH

Základní chyba je, na takové telefonáty vůbec reagovat.

2 0
možnosti

Bezvadný. A příště třeba o tom, jak jste vstoupila do KSČ a rozrývala ji zevnitř coby předsedkyně ZO v kolínském divadle.

3 0
možnosti
BD

Vy jste nerozrýval ? Já ano.V

0 0
možnosti
JF

J59a70n 96F51r78o71l16í18k

3. 6. 2014 16:15

"Ty stará, blbá krávo" jak si autorka sebekriticky napsala mě rozesmálo. Ano, drobné dárky jsou běžnou obchodní politikou třeba kosmetických firem nebo lékáren. Ovšem nikdo z nich netelefonuje. Yves Rocher např. zasílá svým zákazníkům své vábničky poštou, lékárny využívají mail nebo nabízí slevové karty. Telefonují jen podvodníci, pojišťovny a mobilní operátoři. Ti druzí pak upozorňují, že hovor je nahráván takže pokud to hned nepřerušíte je třeba odpovídat jen ne,ne,ne.

4 1
možnosti

Poslat je do zadele okamžitě, jakmile vám někdo telefonuje a otravuje dárky, a cokoli nabízí to vždycky smrdí...

Něco ve smyslu:- nevěřím Řekům, ani když přinášejí dary.

5 0
možnosti
JL

"10 žen se živí tím, že vědomě lžou...."- vtipné. Bohužel není v Česku práce, jak tady píší vaši kolegové blogerové, takže až bude normální práce, lidi nebudou dělat tyhle blbosti. To ale bude tak nejdříve po 3.světové...

1 2
možnosti
BD

I ty blbosti musí někdo zaplatit. To není žádná charita a nikdo tam nepracuje zadara.

0 1
možnosti
KM

No, bohužel poctiví podnikatelé nejsou bráni vážně a podobným podvodníkům pořád někdo skáče na špek.

3 0
možnosti
MH

Největší trik těchto předváděcích akcí spočívá v tom, že nemáte možnost konfrontace. Ty hrnce, mixéry a spol. nemusí být šmejdy (tak jako jsou často jejich prodejci), podstatou je, že na trhu najdete mnohem kvalitnější hrnce či kuchyňské přístroje od high-tech výrobců za podstatně nižší ceny.

9 0
možnosti
Foto

Jak rád bych si tyhle šmejdy vychutnával... a oni nevolají a ani mě na ulici nezastaví. :-P

2 1
možnosti
TB

to štěstí asi mít nebudete, muselo by vám být o pár desítek let víc...

2 0
možnosti
Foto

To mně se jednou přihodilo, že mi volal nějaký dealer a když po několika větách neřekl o co jde, tak jsem mu řekl, že nemám zájem a zavěsil jsem.

Obratem mi však dealer volal znovu a vynadal mi, že není zvyklý, aby mu někdo pokládal telefon.

Zřejmě jsem tehdy přišel o hodně.

Ale na pěkné peníze si musí přijít tímto způsobem telefonní operátoři. Když vezmu v úvahu, že v minulosti mi volalo i několik dealerů denně, tak za posledních 10 let jsem měl minimálně 3.000 příchozích hovorů od dealerů všeho druhu. Když se to vynásobí počtem telefonů, kteří mají naši občané, tak musí jít o slušnou částku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 28,50
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.