Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Není projekt jako projekt

Velice volné pokračování předešlých dvou článků o tom jak vydělávat s bitcoiny a o tom, že když člověk zdravě finančně riskuje, tak mu to může přinést kýžený efekt. 

Tento článek je velice volným pokračováním dvou předešlých, kde popisuji práci s bitcoiny a kde uvádím, že spolupracuji na jistém českém projektu, který se zaobírá obchodem s bitcoiny a tím efektivně vydělává peníze svým členům, kteří do tohoto projektu vložili své peníze.
        Když se konkrétně vrátím k předešlému článku. Tak se stalo přesně to, co jsem očekával. Náš rodinný přítel se mi ozval, že si  to celé promyslel a že by měl zájem se do projektu registrovat a investovat tam své peníze, které mu momentálně leží v bance a k ničemu konkrétnímu je nepotřebuje. Musel jsem mu bohužel oznámit, že projekt je momentálně pro nové členy nedostupný, že je pozastaveno nabírání nových členů formou zasílání zvacích emailů přímo ze systému. Trochu ho to rozladilo, tak jsem mu slíbil, že jakmile bude tato možnost znovu aktivní, že bude první, komu zvací email pošlu.
        Víte ono je to těžké, mám mnoho přátel, na kterých mi hodně záleží. S mnoha z nich jsem zmiňovaný projekt probíral a vesměs všichni mají zájem do něho vstoupit. Háček je v tom, že každý již aktivní člen, mezi které naštěstí patřím, má pouze tři zvací emaily. Čili musí si opravdu dobře rozmyslet, koho ze svých nejbližších do projektu pozve. Bez nadsázky zde řeknu, že ten kdo zvací email dostane, tak je to jako kdyby se mu do rukou dostal svatý grál. Jestli vše bude fungovat jako doposavad, pro mne  to znamená půl roku, tak si ten člověk opravdu přijde na pěkné peníze (dle investice). Ta společnost není moc známá, tváří se tajemně není zřejmé, kdo za ní přesně stojí. Není známo třeba její ičo, sídlo ani nic dalšího čím by se vlastník dal identifikovat. Nicméně já to respektuji, protože  to co dělají, tak to by se spoustě lidem nemuselo líbit a mohli by z toho vzniknout problémy, o které oni majitelé ani my jako jejich investoři nestojíme. Nicméně vše je zcela legální a „ústavní“
        Na druhou stranu je nezbytné poznamenat, že tato společnost zcela nezištně podporuje několik projektů, které pomáhají potřebným. Jako jsou sociálně slabí, nemocní, nebo pro rozjezd světové kariéry mladičkým lidem, u kterých je prokázán nesporný talent a houževnatost něco dokázat.
       Je mi jasné, že většina čtenářů tohoto článku si řekne, proboha (i když na něj nevěřím), jak může někdo investovat svoje těžce vydělané peníze do projektu, kde nezná majitele a vůbec celé je to podivné. Nikdy bych něco takového neudělal. Já Vám na to odpovím OK. Nikdo Vás k tomu nenutí. Na druhou stranu, investovat tam pouze takovou sumu, kterou si mohu dovolit a vyzkoušet si celý projekt, proč ne.
       Výdělky jsou opravdu zajímavé a běžné banky Vám nenabídnou za rok, to co zde za měsíc. Když někdo umí obchodovat s bitcoiny tak si opravdu může vydělat pěkné peníze. Zde je výhoda, že to nikdo z nás umět nemusí. Ti „neznámí“ o kterých je tady řeč to dělají velice efektivně za Vás a vy se jenom díváte, jak Vám přibývají dividendy na Vašich účtech. Ano říkám schválně účtech. Máte totiž čtyři. Každý má nějaké parametry a každý má nějaké výhody a nevýhody, ale to už se pouštím do popisování detailů celého projektu, což rozhodně nechci.
        To co jsem Vám zde chtěl sdělit, tak to jsem již napsal. Pravděpodobně si myslíte, že jde o fikci a že nic takového neexistuje. Víte, mě to je vlastě jedno. Já v projektu nějaké peníze, které mohu obětovat mám a ty mi jistý pravidelný měsíční zisk tvoří. Další věc je, že i kdyby jste tomu celému věřili, tak se do projektu momentálně nemáte jak dostat. Ale až se pohnou ledy tak Vám dám v dalších článcích určitě vědět.
        Poslední věc, kterou chci uvést na pravou míru. Asi se ptáte, proč hergot nenapíše název projektu, nevloží odkaz na url, nebo něco podobného. Ano, udělal jsem to schválně. Na to přijde řada v dalším z článků, které budou následovat.

Autor: František Vlček | pondělí 20.6.2016 23:10 | karma článku: 8,36 | přečteno: 175x
  • Další články autora

František Vlček

LG OLED55BX3LB - opravdu dobrá TV za slušné peníze

Televize LG OLED je díky své vlastní technologii jedinečná. Více než 100 milionů samosvítících sub-pixelů* se spojí, aby poskytlo novou úroveň televizního zážitku. Vychutnejte si nejhlubší černou, nejbohatší barvy a nejrealističtě

13.4.2021 v 14:51 | Karma: 5,30 | Přečteno: 250x | Diskuse| Ostatní

František Vlček

LG sušička RC80EU2AV4D

Volně stojící hybridní sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 8 kg prádla. Sušičku LG RC80EU2AV4D řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále

13.4.2021 v 12:41 | Karma: 4,08 | Přečteno: 177x | Diskuse| Ostatní

František Vlček

Jak se volilo v USA

Něco málo z mých postřehů při volbě prezidenta USA a toho co nás možná může potkat a to co nás rozhodně nemine.

14.11.2016 v 21:01 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Diskuse| Osobní

František Vlček

Já do toho jdu, a co Vy?

Můj výborný nápad, jak investovat své těžce vydělané peníze a mít jistotu, že o ně nepřijdete. Neváhejte

12.10.2016 v 1:41 | Karma: 7,94 | Přečteno: 333x | Diskuse| Osobní

František Vlček

Jak je důležité mít přátele v pravou chvíli

Článek o tom, že když máte přátele a ty v pravý čas poprosíte o pomoc, tak se můžete dostat k životní šanci a posunout se někam dál.

16.9.2016 v 22:32 | Karma: 6,68 | Přečteno: 146x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ sttáy, které nevítají...

„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás

2. května 2024  20:41

„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 210x
Zajímá mne vše co nějak souvisí s nejpopulárnější kryptoměnou nazvanou Bitcoin (BTC). Její nákup, prodej, vývoj ceny a nemožnost identifikovat majitele. 

Seznam rubrik