Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ruská zahraniční politika= ledové obětí. 2011

Ruská federace se projevila tak, že hegemonem se chce opět stát. Trošku se mi to rýmuje. Ale poeta...  básník by řekl!! Tak trošku. Tak trošku i je zahraniční politika Ruské federace na pokraji zoufalství v otázkách demokracie a svobody. Pěkný příklad ukázala i fraška s předáním moci z cara na předsedu vlády a jak jinak i na naopak.He he he .To vypovídá samo o sobě. Může ještě někdo normální věřit, že v Rusku je demokracie. Může jěště někdo věřit, že kriminalizace podnikatelů viz. Chodorkovskýj v Ruské federaci a kriminalizace politiků viz. Timošenková na Ukrajině je normální. Doporučuji všem přibalit k dnešnímu podzimu 2011. Pár teplých rukavic a k tomu jednu vlněnou šálu.  

 

                    Ruská zahraniční politika =ledové obětí.        

Zase se ukázalo, že naše politika je provázaná s Ruskou federací a jejími zájmy ve střední Evropě. To co se odehrává na ,,SLOVENSKU“ je ale velmi špatný scénář, kdy Ruská chobotnice omotala ,,Evropu,“ kolem sebe po druhé světové válce.

Omotala ji ideologii a nenávisti k svobodnému demokratickému světu. Předání možnosti řešit samostatně demokracii po roce 1989, byl a… ,,JE“…. vlastně geniální plán, bývalých silových složek SSSR na ovládnutí ekonomického prostoru Evropy, když po ideologické strance se stala politika bývalého SSSR  mezinárodní fraškou.

 

Která byla provázena ozvěnou světového,,MÍRU“. Co ale mír znamená po ,,STALINISTICKU“ ví už jen bohužel 20 000 000 milionů lidí vyvražděných. Dospělých, včetně dětí starších 12 let….Vyvražděných na přímí pokyn LENINA…STALINA….Brežněva.

U...Putina je otázka ostudy a hanby....(CHODORKOVSKYJ).   Ano Ruská federace chce cara, chce vládnout s pomocí drogového kartelu, chce ovládnout, když to již jinak nejde ekonomický prostor Evropy za jediným cílem. A tím cílem je. ,,REVANŠ.“ Za rok 1989.

 

Ovšem VOLNÝ A SVOBODNÝ ,,KAPITÁL“ to nedovolí, jako to nedovolil HITLEROVI..STALINOVY…… Brežněvovi…..tak to nedovolí ani Putinovi a jeho garmošce LUBLJANCE(  J).  A DALŠÍM GENOCIDNÍM ZLOČINCŮM (J). Přesto, nebo právě proto se jim nakrásně daří s pomocí agentů (kolaborantů) v hospodářské sféře bourat a ničit všechny svobody.  Svobodného a stále ještě demokratického světa= EU.

Všechny iniciativy, přes ,,MÍROVÉ HNUTÍ“  Palestinské hnutí…    Arabské jaro..Pražské jaro.. USA podzim …Amnesty Internationál…..  Greenpeace. Ano  to jsou ty struktury nejasného financování a řízení…ve prospěch zahraniční politiky Ruské federace. Proto!! S největší pravděpodobností. Jsou nepřímo ovládány Kremlem a Putinem. Slouží jen v předklonu Ruské ,,MAFII.“ Slouží neschopnému , ale všeho schopnému státu. Zvaného Ruská federace Jsou to síly ovládané …čistým zlem (J).

POINTA:

V USA se konečně musejí vzpamatovat a opustit mezinárodní politiku ostudy a hanby. Musejí opustit fikci..,,UTOPIE“ o možné spolupráci s vlkem, když ostatní jsou ,VEGÁNI.“ (J).. HE HE HE HE:

Manipulace s médii dosáhla takového vrcholu, že politika svobodného světa je v ohrožení. Demokracie se brání , jak může. Ale je zde nějaká demokracie?? Není zde jen….  nějaké zdání o demokracii. Jako je zdání o rovném a spravedlivém státu po roce 1989 viz.BOHEMIA.CZ.  Asi jsou naši politici  provázáni s Ruskými tajnými službami. Jinak by zde přece musel být odsouzen alespoň jeden Ruský agent…..který zde legálně působil (bí) od roku 1943….1948…. 1989….2011. Co náš bezpečnostní aparát??? Co na to říká sametová legranda po roce 1989…. a s kým vlastně zametla (J). He he he.  Zametla… jen a jen s lidem. Je opět strach v rodinách…je opět dělení na ,,ONY“ ….a… ,,MY“ ….(J)

 Nikomu se na západ ( tedy…normálnímu) od našich hranic nechce věřit, že naše demokracie je demokracii a není jen pouhou fraškou. Krom ,,ROBEJŠKA“. Jak se i  v neposlední řadě ukázalo.. he he he  …. Nepovedené, dramatické divadélko….zvané. ,,SLOVENSKO.“ Blahé paměti jen ,,HORNÍ UHRY“! Tak za cara a jeho ……svatou RUS!!

Stanek František Fanuel  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 13.10.2011 4:17 | karma článku: 7,29 | přečteno: 1097x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 4x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Prezident Pavel jmenuje Ženíška ministrem. Je to osmá změna ve vládě

16. května 2024  6:05

Prezident Petr Pavel před polednem jmenuje Marka Ženíška z TOP 09 novým ministrem pro vědu, výzkum...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik