Ruská zahraniční politika= ledové obětí. 2011

Ruská federace se projevila tak, že hegemonem se chce opět stát. Trošku se mi to rýmuje. Ale poeta...  básník by řekl!! Tak trošku. Tak trošku i je zahraniční politika Ruské federace na pokraji zoufalství v otázkách demokracie a svobody. Pěkný příklad ukázala i fraška s předáním moci z cara na předsedu vlády a jak jinak i na naopak.He he he .To vypovídá samo o sobě. Může ještě někdo normální věřit, že v Rusku je demokracie. Může jěště někdo věřit, že kriminalizace podnikatelů viz. Chodorkovskýj v Ruské federaci a kriminalizace politiků viz. Timošenková na Ukrajině je normální. Doporučuji všem přibalit k dnešnímu podzimu 2011. Pár teplých rukavic a k tomu jednu vlněnou šálu.  

 

                    Ruská zahraniční politika =ledové obětí.        

Zase se ukázalo, že naše politika je provázaná s Ruskou federací a jejími zájmy ve střední Evropě. To co se odehrává na ,,SLOVENSKU“ je ale velmi špatný scénář, kdy Ruská chobotnice omotala ,,Evropu,“ kolem sebe po druhé světové válce.

Omotala ji ideologii a nenávisti k svobodnému demokratickému světu. Předání možnosti řešit samostatně demokracii po roce 1989, byl a… ,,JE“…. vlastně geniální plán, bývalých silových složek SSSR na ovládnutí ekonomického prostoru Evropy, když po ideologické strance se stala politika bývalého SSSR  mezinárodní fraškou.

 

Která byla provázena ozvěnou světového,,MÍRU“. Co ale mír znamená po ,,STALINISTICKU“ ví už jen bohužel 20 000 000 milionů lidí vyvražděných. Dospělých, včetně dětí starších 12 let….Vyvražděných na přímí pokyn LENINA…STALINA….Brežněva.

U...Putina je otázka ostudy a hanby....(CHODORKOVSKYJ).   Ano Ruská federace chce cara, chce vládnout s pomocí drogového kartelu, chce ovládnout, když to již jinak nejde ekonomický prostor Evropy za jediným cílem. A tím cílem je. ,,REVANŠ.“ Za rok 1989.

 

Ovšem VOLNÝ A SVOBODNÝ ,,KAPITÁL“ to nedovolí, jako to nedovolil HITLEROVI..STALINOVY…… Brežněvovi…..tak to nedovolí ani Putinovi a jeho garmošce LUBLJANCE(  J).  A DALŠÍM GENOCIDNÍM ZLOČINCŮM (J). Přesto, nebo právě proto se jim nakrásně daří s pomocí agentů (kolaborantů) v hospodářské sféře bourat a ničit všechny svobody.  Svobodného a stále ještě demokratického světa= EU.

Všechny iniciativy, přes ,,MÍROVÉ HNUTÍ“  Palestinské hnutí…    Arabské jaro..Pražské jaro.. USA podzim …Amnesty Internationál…..  Greenpeace. Ano  to jsou ty struktury nejasného financování a řízení…ve prospěch zahraniční politiky Ruské federace. Proto!! S největší pravděpodobností. Jsou nepřímo ovládány Kremlem a Putinem. Slouží jen v předklonu Ruské ,,MAFII.“ Slouží neschopnému , ale všeho schopnému státu. Zvaného Ruská federace Jsou to síly ovládané …čistým zlem (J).

POINTA:

V USA se konečně musejí vzpamatovat a opustit mezinárodní politiku ostudy a hanby. Musejí opustit fikci..,,UTOPIE“ o možné spolupráci s vlkem, když ostatní jsou ,VEGÁNI.“ (J).. HE HE HE HE:

Manipulace s médii dosáhla takového vrcholu, že politika svobodného světa je v ohrožení. Demokracie se brání , jak může. Ale je zde nějaká demokracie?? Není zde jen….  nějaké zdání o demokracii. Jako je zdání o rovném a spravedlivém státu po roce 1989 viz.BOHEMIA.CZ.  Asi jsou naši politici  provázáni s Ruskými tajnými službami. Jinak by zde přece musel být odsouzen alespoň jeden Ruský agent…..který zde legálně působil (bí) od roku 1943….1948…. 1989….2011. Co náš bezpečnostní aparát??? Co na to říká sametová legranda po roce 1989…. a s kým vlastně zametla (J). He he he.  Zametla… jen a jen s lidem. Je opět strach v rodinách…je opět dělení na ,,ONY“ ….a… ,,MY“ ….(J)

 Nikomu se na západ ( tedy…normálnímu) od našich hranic nechce věřit, že naše demokracie je demokracii a není jen pouhou fraškou. Krom ,,ROBEJŠKA“. Jak se i  v neposlední řadě ukázalo.. he he he  …. Nepovedené, dramatické divadélko….zvané. ,,SLOVENSKO.“ Blahé paměti jen ,,HORNÍ UHRY“! Tak za cara a jeho ……svatou RUS!!

Stanek František Fanuel  

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 13.10.2011 4:17 | karma článku: 7,29 | přečteno: 1097x