Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rasová segregace a genocidní systém Českého státu.2011

Občané ve vlastním státě trpí chudobou, bídou a pracovně nemají žádné uplatnění. A  přitom jim jsou  ze strany státní moci neustále nakládány daně všeho druhu. 100 korun je zdaněno 70%  Tento Šechiše státní otrokářský systém je plně kontrolován Ruskou MAFII a agenty Ruské federace GRU, FSB za vydatné pomoci státních byrokratických ss. soudruhů.. Klause..Nečase.. Štěcha. A to nepřetřržitě od roku 1945 od státní moci SSSR dnes Ruské federace 2011. Náš socialisticko--sociální  ,,stát" dbá jen na mafiánské praktiky politické moci spojené se soukromým byznysem. Jinak též řečeno trošičku jinak. Státní ,,MAFII" kdy státní moc nechá jen tolik otroku aby neumřel a mohl nastoupit ráno do práce. To dnes už pomalu přestává platit a občané státu, nejenže nemohou najít práci, ale i houfně páchají sebevraždy z důvodů hmotné nouze (péče o dítě, důchodci, invalidé,vdovy) což se se státu celkem daří utajovat, Vzhledem k diktátu státu a nenaplnění občanských i lidských práv, pokud možno nekrácených zákonem.  

                                         Genocida státního systému v Bohémia.cz

Stát je trestně-- právně odpovědný, jak za morální tak i duchovní a hlavně lidskou genocidu!

Mezinárodní pakt o občanských i lidských právech je univerzálním nástrojem na korekci státní politiky viz. ,,Moc státu v demokracii“.

Je to  snad jen taková socialistická sranda, že náš zbyteček státu  je pozůstatkem státu Československo 1918. Proč a z jakých důvodů k rozpadu došlo je na zaplnění kriminálu pro trestný čin vlastizrady Klaus -Mečiar. Vlastizrada z pohledu vyspělé demokracie je nepromlčitelný trestní čin a každý občan státu má zde oznamovací povinnost, tím spíš ústavní činitelé po rozpadu státu 1992-93. 

Náš stát má za povinnost se nejen zdržovat, či činit neústavní…..nezákonné kroky vůči demokracii…potažmo občanským i lidským právům. Ale má i za povinnost zabránit genocidě viz. Benešovy dekrety  1943-48. Jen tak pro zajímavost v roce 1948 Československo přijalo deklaraci o občanských i lidských právech v OSN= (Společenství národů). Kde se zavázalo dbát na občanská i lidská práva národnostních menšin a nejenom práva na život viz. lidský princip(porodnost). Ale i nastavit systém státu tak, aby stát umožňoval svým občanům  netrpět morální i duchovní genocidou.  A to z prostého důvodu, aby univerzální občanská i lidská práva  nebyla jen na papíře.

Každý signatář státu 1976….  ČESKOSLOVENSKO se zavázalo plnit a dodržovat mezinárodní pakt o občanských i lidských právech, včetně kulturních a duchovních hodnot. Vzal na sebe  dobrovolné plnění a zavázal se  dodržovat občanská i lidská práva. Ale  hlavně je povinen   každý takový signatářský stát je tyto práva dodržovat ústavně. Následně dodržovat i za součinnosti mezinárodního práva. Náš stát  tyto dohody zjevně neplní a ústavní a zákonný pořádek je v hrubém rozporu s mezinárodním paktem o občanských i lidských právech a to z těchto důvodů.

Závěr:

1)      Genocida cigánské  a dalších minoritních skupin obyvatelstva (lidu) . Doplnění…důkazu Stanek Frantisek... neumožnění řádného vzdělání ve vlastním jazyce……. nemožnost zaměstnání z důvodů rasové segregace…….. pří propouštění a nástupu na úřad práce nespolupracuje stát s uchazečem o práci……  žádné nabídnutí ze strany státu na zaměstnání…….. což je v hrubém rozporu s ústavou, zákony na řádné uplatnění ve společnosti…  stát tím pádem umožňuje bídu, chudobu vlastních obyvatel a danou problematiku neřeší…. stát se chová jako otrokář.

            Bezdůvodná kriminalizace a konfiskace majetku podomních obchodníků i trhovců Vietnamské,Polské, Německé, Maďarské, Cigánské, ,,šechiše“…národnosti.

 

       2)  Zakotvení genocidních Benešových dekretů 1943 -48 v ústavním i zákonném pořádku   ČESKÉHO státu 1948- 1992-2011.  KONTINUITA J)                 

                                    Politická perzekuce vlastních občanů!!§§

3)      Policejní kriminalizace politických odpůrců režimu 1989-2011 v následných vykonstruovaných trestních kauzách viz. Dělnická strana…..dále ….. František Stanek……Cibulka Petr…..což má za cíl umlčet odpůrce politického systému…. ,,totalitního státu“ řízeného agenty KGB…nástupce….  FSB…. GRU řízené Ruskou federací = státní Ruskou MAFII“… za účelem ovládnutí  státu Bohémia.cz.

Cíl je jednoduchý získat kapitalizaci tržního prostředí za účelem politické perzekuce v neprospěch lidu Bohemia.cz. ve prospěch Ruské federace!!§§

              Tento otevřený dopis bude zaslán do OSN radě pro občanská i lidská práva  při OSN prostřednictvím elektronické pošty, FCB, ONE, H, Tea Párty, THE WHITE HOUSE.GOV přes stránky vyspělá demokracie+ versus islámské právo šária…… přes různé ambasády demokratického státního systému příslušných států, prostřednictvím strany Pravý blok atd.

   Stanek František Fanuel                                 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 11.7.2011 10:43 | karma článku: 10,20 | přečteno: 1451x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 4x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:39

Přímý přenos Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl ve čtvrtek terčem atentátu, je...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

ANALÝZA: Rusko natahuje frontu do šířky. Putinova letní ofenziva začíná

15. května 2024

Premium Vytváření nárazníkové zóny u hranic, nebo pokus o útok na druhé největší ukrajinské město? Nenadálý...

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik