Rasová segregace a genocidní systém Českého státu.2011

Občané ve vlastním státě trpí chudobou, bídou a pracovně nemají žádné uplatnění. A  přitom jim jsou  ze strany státní moci neustále nakládány daně všeho druhu. 100 korun je zdaněno 70%  Tento Šechiše státní otrokářský systém je plně kontrolován Ruskou MAFII a agenty Ruské federace GRU, FSB za vydatné pomoci státních byrokratických ss. soudruhů.. Klause..Nečase.. Štěcha. A to nepřetřržitě od roku 1945 od státní moci SSSR dnes Ruské federace 2011. Náš socialisticko--sociální  ,,stát" dbá jen na mafiánské praktiky politické moci spojené se soukromým byznysem. Jinak též řečeno trošičku jinak. Státní ,,MAFII" kdy státní moc nechá jen tolik otroku aby neumřel a mohl nastoupit ráno do práce. To dnes už pomalu přestává platit a občané státu, nejenže nemohou najít práci, ale i houfně páchají sebevraždy z důvodů hmotné nouze (péče o dítě, důchodci, invalidé,vdovy) což se se státu celkem daří utajovat, Vzhledem k diktátu státu a nenaplnění občanských i lidských práv, pokud možno nekrácených zákonem.  

                                         Genocida státního systému v Bohémia.cz

Stát je trestně-- právně odpovědný, jak za morální tak i duchovní a hlavně lidskou genocidu!

Mezinárodní pakt o občanských i lidských právech je univerzálním nástrojem na korekci státní politiky viz. ,,Moc státu v demokracii“.

Je to  snad jen taková socialistická sranda, že náš zbyteček státu  je pozůstatkem státu Československo 1918. Proč a z jakých důvodů k rozpadu došlo je na zaplnění kriminálu pro trestný čin vlastizrady Klaus -Mečiar. Vlastizrada z pohledu vyspělé demokracie je nepromlčitelný trestní čin a každý občan státu má zde oznamovací povinnost, tím spíš ústavní činitelé po rozpadu státu 1992-93. 

Náš stát má za povinnost se nejen zdržovat, či činit neústavní…..nezákonné kroky vůči demokracii…potažmo občanským i lidským právům. Ale má i za povinnost zabránit genocidě viz. Benešovy dekrety  1943-48. Jen tak pro zajímavost v roce 1948 Československo přijalo deklaraci o občanských i lidských právech v OSN= (Společenství národů). Kde se zavázalo dbát na občanská i lidská práva národnostních menšin a nejenom práva na život viz. lidský princip(porodnost). Ale i nastavit systém státu tak, aby stát umožňoval svým občanům  netrpět morální i duchovní genocidou.  A to z prostého důvodu, aby univerzální občanská i lidská práva  nebyla jen na papíře.

Každý signatář státu 1976….  ČESKOSLOVENSKO se zavázalo plnit a dodržovat mezinárodní pakt o občanských i lidských právech, včetně kulturních a duchovních hodnot. Vzal na sebe  dobrovolné plnění a zavázal se  dodržovat občanská i lidská práva. Ale  hlavně je povinen   každý takový signatářský stát je tyto práva dodržovat ústavně. Následně dodržovat i za součinnosti mezinárodního práva. Náš stát  tyto dohody zjevně neplní a ústavní a zákonný pořádek je v hrubém rozporu s mezinárodním paktem o občanských i lidských právech a to z těchto důvodů.

Závěr:

1)      Genocida cigánské  a dalších minoritních skupin obyvatelstva (lidu) . Doplnění…důkazu Stanek Frantisek... neumožnění řádného vzdělání ve vlastním jazyce……. nemožnost zaměstnání z důvodů rasové segregace…….. pří propouštění a nástupu na úřad práce nespolupracuje stát s uchazečem o práci……  žádné nabídnutí ze strany státu na zaměstnání…….. což je v hrubém rozporu s ústavou, zákony na řádné uplatnění ve společnosti…  stát tím pádem umožňuje bídu, chudobu vlastních obyvatel a danou problematiku neřeší…. stát se chová jako otrokář.

            Bezdůvodná kriminalizace a konfiskace majetku podomních obchodníků i trhovců Vietnamské,Polské, Německé, Maďarské, Cigánské, ,,šechiše“…národnosti.

 

       2)  Zakotvení genocidních Benešových dekretů 1943 -48 v ústavním i zákonném pořádku   ČESKÉHO státu 1948- 1992-2011.  KONTINUITA J)                 

                                    Politická perzekuce vlastních občanů!!§§

3)      Policejní kriminalizace politických odpůrců režimu 1989-2011 v následných vykonstruovaných trestních kauzách viz. Dělnická strana…..dále ….. František Stanek……Cibulka Petr…..což má za cíl umlčet odpůrce politického systému…. ,,totalitního státu“ řízeného agenty KGB…nástupce….  FSB…. GRU řízené Ruskou federací = státní Ruskou MAFII“… za účelem ovládnutí  státu Bohémia.cz.

Cíl je jednoduchý získat kapitalizaci tržního prostředí za účelem politické perzekuce v neprospěch lidu Bohemia.cz. ve prospěch Ruské federace!!§§

              Tento otevřený dopis bude zaslán do OSN radě pro občanská i lidská práva  při OSN prostřednictvím elektronické pošty, FCB, ONE, H, Tea Párty, THE WHITE HOUSE.GOV přes stránky vyspělá demokracie+ versus islámské právo šária…… přes různé ambasády demokratického státního systému příslušných států, prostřednictvím strany Pravý blok atd.

   Stanek František Fanuel                                 

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 11.7.2011 10:43 | karma článku: 10,20 | přečteno: 1451x