Paroubkovi klesá, Topolánkovi stoupá

Tak jsem se na idnes dočetla, že důvěra veřejnosti v Paroubka klesá a v Topolánka naopak stoupá. Nechápu, jak důvěra v Jirku, který má rád svou práci i lidi pro něž ji dělá, přelétává 10 metrů plavným skokem, aby pomohl své ženě se slunečníkem, může klesat? Takový skvělý muž!

O. Formánek

 

Důvěra v Paroubka klesá, má nejhorší výsledek od roku 2006

 

Asi na veřejnost svou pozorností a galantností nezapůsobil tolik jako Mirek, který se před ní zcela odhalil. Ještě větší váhu jeho holé upřímnosti dodala Lucie Talmanová a uveřejněním jediného článku na blogu idnes, v němž ujistila  blogerku Borůvkovou, že nové Topolánkovy šaty nejsou jeho šaty, protože ona o tom ví rozhodně více než Borůvková.

Ano ženy hlavních politických soupeřů vyráží do boje za své drahé. Ač jejich články připadají soudným lidem trapné a směšné, jejich cíle jsou přesně zaměřeny. Paní Petra utočí svým rozporuplným prostoduchým článkem na emoce naivek, protože Paroubka volí převážně ženy nižšího vzdělání. Paní Lucie se znalostí expremiérova penisu šermuje velice obratně v politickém souboji, v němž stíná hlavy politikům ČSSD, jelikož Topolánka volí hlavně muži s vyšším vzděláním. Ženy chtějí emoce, muži boj a obě dámy těmto cílovým skupinám dávají, co chtějí.

Předvolební boj začal pádem vlády a oba lídři zvolili novou taktiku. Vsadili na bulvární zveřejňování intimností ze soukromého života a aby si s bulvárem sami nezadali, vyslali do boje své Amazonky. Bulvární zveřejňování intimností stále ve čtenosti vede, zatímco volební programy nikdo nečte. A i když paní Talmanová ve svém článku bulvární praktiky přisuzuje protivníkovi, sama svou ujišťovací větou, že "o tom"  ví rozhodně víc, shazuje svůj článek na bulvární úroveň. Tuhle větu mohla klidně vynechat.

Přestože Amazonky svými články nebo některými výroky v nich své muže znemožní v očích soudných voličů, nevadí, své cíle osloví. Není nic, co bylo předvolebnímu boji cizí, a tak není problém bavit se veřejně i o expremiérově penisu. Lídrovské ješitnosti články zalichotí. A že budou před částí veřejnosti vypadat jako blbci pod pantoflem? No a co! Hlavně, že cílové skupiny půjdou k volbám dát jim svůj hlas. 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta   

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Formánková | úterý 21.7.2009 10:20 | karma článku: 22,43 | přečteno: 3585x