Nevolte Schwarze do Senátu

I když se ODS před 14 dny dušovala, že do podzimních voleb potáhne za jeden provaz v zájmu vylepšení kreditu strany po kauze Morava, ministr Julínek slib nedodržel.

O. Formánek

Zdá se, že individualismus a tedy osobní nevraživost má navrch před zájmy strany. A jde dokonce tak daleko, že ministr Julínek podráží nohy vlastnímu kandidátovi a vyzývá voliče Prahy 1: „Nevolte našeho kandidáta do Senátu.“

A jenom proto, že si Zdeněk Schwarz dovolil dříve pana ministra kritizovat za zákon o záchranné službě a za jeho záměr převést fakultní nemocnice na akciové společnosti.

A tak těsně před volbami do Senátu uštědřil Julínek Schwarzovi podpásovku. Jako záminku uvedl fakt, že Schwarz nemá na svých billboardech logo ODS.

Kdo chce psa bít, hůl si najde

Zatímco pan ministr vidí v tomto kroku popírání značky ODS, Pražská ODS, která si Zdeňka Schwarze zvolila za svého kandidáta nevidí v taktice Schwarzova volebního štábu  nic špatného. Na billboardech nemají logo stran ani jiní kandidáti.

Zdá se, že individualismus v ODS kope straně hrob, jelikož ješitné ego jednotlivců stranu dále rozbíjí. A navíc se možná panu ministrovi jeho podpásovka vymstí, poněvadž negativní reklama je taky reklama

Jako volič Prahy 1 si budu volit koho chci a nenechám se ovlivňovat výzvami žádného politika ani ministra.

Osobně bych uvítala, kdyby se do Senátu volili jen nestraníci, tedy osobnosti, byla by to aspoň nějaká změna na naší stereotypní politické scéně. 

 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

http://formankova.blog.idnes.cz/c/35716/Zachodova-stetka-do-vaginy-nepatri.html

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

 http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2       

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Formánková | úterý 7.10.2008 8:30 | karma článku: 16,65 | přečteno: 1805x