Kdepak Péťa to je hodný chlapec

Kdepak Péta ten se nedopustil ničeho nezákonného, on je hodný chlapec. Když někdo uplácí trafikami za státní peníze jiné poslance, aby podpořili jeho vládu, tak to není korupce za státní peníze. To je loajální jednání nebo politická dohoda, jak sekundoval Kalousek.  

Já podpořím tebe, ty podpoříš mě, řekl Péťa. To je přeci normální, co na tom, že já podpořím tebe státní trafikou?

Jóóó, to když Bárta uplácel z vlastní kapsy loajalitu svých poslanců, to bylo něco jiného, to byl úplatek. Však proto musel Bárta odejít z vlády.

Ale Petřík by přece nikoho neuplácel! Takový obchod je přeci běžný. Také zásah policie a obvinění považuje Petřík za ohrožení demokracie. Kdo to taky kdy viděl, aby policie ohrožovala premiéra, který udělal běžný korupční obchod.

Navíc hodnému Petříkovi vůbec nejde o korýtko, nejdřív je potřeba dořešit povodně a stabilizovat vládu a  jeho politický osud je třeto..... čtvrtořadý, řekl na TV nova.

 V tomto vyjádření se Petřík trochu zasek, asi ještě neměl ujasněno, na jakém místě je jeho politická kariéra.

Chudák, on tolik se snažil o povodních o body pro skomírající ODS a teď takový skandál. A přitom zahrál tak úžasný divadélko soucitného premiéra a najednou bum! A možná mu už ani nepomůže,  jeho ″horlivý″ zájem a o postižené podvodněmi.

 

Vždyť on ani  neví, co dělá šéfka jeho kanceláře Jana Nagyová, on je všem nevinně.

 

A jakoby nestačilo, že policie ohrožuje jeho demokracii, jeho straníci ho donutili podat demisi, aby se sami udrželi u koryt.

 

 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

Máte pravdu pane prezidente

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Formánková | pondělí 17.6.2013 8:30 | karma článku: 21,30 | přečteno: 1151x