Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak odpojuje ten EON, nebo CEZ chude lidi, co nemaji na zaplaceni tech drahych energii, nebo je to Hoax? To je, oc tu bezi.

0 0
možnosti

Sám jste naivní a směšný.

1 0
možnosti

Senátorka Hamplová mi příjde jako totální exot, na kterou se normální člověk ani nemůže zlobit. Nejrozumnější je jí ignorovat. Nestojí ani za diskuzi.

1 0
možnosti

R54a22d89i29m 28K34a24l12a37s

18. 12. 2022 8:58

Ale tohle přece žádné papalášské manýry za socíku nejsou...

Nechápu, proč byla paní senátorka zvolena, myslím si, že by v Senátu být neměla, ale to, co sledujeme, je spíše novodobá představa, že demokracie znamená, že si každý může dělat a hlásat cokoliv. To je úplně jiný nešvar.

Paní senátorka své výroky chce obrátit na hru o tom, jak po ní jde za "pravdu" vláda, soudy, Ježíšek a já nevím, kdo ještě. Za minulého režimu by buď byla v KSČ a pak by po ní soudruzi určitě nešli, protože by s nimi držela basu, anebo by byla neangažovaná či v disentu a pak by po ní vládnoucí moc šla tak jako tak.

Takové přirovnání prostě nesedí. A podle mě je situace ještě úplně jiná. Komunismus se u nás z velké části zhroutil i proto, že ti zapálení komunisté z přesvědčení, jako byli třeba M. Jakeš nebo G. Husák, kteří skutečně kdysi vzešli z poměrně nuzných podmínek, zestárli a mladí zapálení do značené míry chyběli. Byli tu mladí, ale ti stranu brali především jako výtah ke kariéře, podílu na moci, k úspěchu. (Někteří dnes dokonce kandidují na prezidenta.) A takoví v krizi nepodrží. Naopak, jakmile ucítí šanci, převlečou kabáty a jdou za lepším. Lidi, kteří by byli v minulém režimu tzv. papaláši a kariéristy je proto zapotřebí hledat úplně někde jinde. I přes svou zaostalost byla ekonomická realita ČSSR taková, že hladem tu v podstatě nikdo netrpěl. A tito kariéristé - papaláši - hledali především cestu, jak si v šedivém světě socialismu žít nadstandardně.

S výroky paní senátorky nesouhlasím, myslím si, že je neštěstí, že je v Senátu, ale spíše bych sázel na to, že by podobně jako dnes před r. 89 vyvolávala svými výroky znepokojení byť pokaždé z jiných důvodů. Do hlavy jí ovšem nevidím a netuším, jestli to dělá opravdu z přesvědčení nebo z pragmatického populismu.

1 0
možnosti

Mimo téma. Exot Zvolánek - ví někdo nějaké podrobnosti? Jak se mu to stalo, léčí se a zda léčba zabírá?

Každopádně mu držím palce v léčbě.

0 0
možnosti

Papalášské manýry nacházím spíš v cenzuře a všeobecném omezování svobody krůček po krůčku. Eskapády Hamplové jsou zajímavé asi jako televizní pořady.

0 2
možnosti

No zrovna tahle pani je vyhlasena tim, ze nesouhlasne nazory cenzuruje.

1 1
možnosti

Zatím to vypadá, že většina lidí po návratu papalášských manýrů socíku vysloveně touží. Jinak si nelze vysvětlit, že nejvyšší preference ke zvolení prezidentem má kariérní komunista, předseda ZO KSČ, vystudovaný agent a guma, která přísahala věrnost Sovětskému svazu. Plácnutí senátorky, na kterou si po vypršení mandátu víckrát nikdo nevzpomene, je proti tomu nicotnost.

0 3
možnosti

Zadam ministerstvo, aby proverilo informaci, ze senatorka Zwyrtek Hamplova odpojuje v Praze platicim obcanum elektromery...

Doufam, ze Petrik, Jura a dalsi vzdelanci muj pozadavek podpori.

2 0
možnosti

Prorusácká konpirační senátorka cítí "krev ve vodě" Obecně kdo nezaplatí tuším dvě splátky za elektřinu a nebude reagovat na upomínky, tak může být odpojen. Dokonce spíš je to pro distribuční závody povinnost, protože se musí chovat takzvaně s péčí řádného hospodáře.

A nyní vzhledem ke zdražení elektřiny nebudou mezi neplatiči jen lajdáci či ti, co peníze na elektřinu prošustrovali třeba za drogy. Bude to hodně lidí, co se jim zvýšily měsíční platby a nedokáží radikálně uspořit na měsíčních platbách za elektřinu nebo plyn. A budou místo žešení problému strkat hlavu do písku. A bude mezi nimi i dost důchodců.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.