Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J85a90n 19Z76i71e90g15l38e63r

16. 12. 2022 11:28

Slušný člověk by se na místě senátorky Hamplové omluvil za šíření lží a nesmyslů. Dotyčná osoba však není slušný člověk.

12 2
možnosti
PS

Máte tam chybu, má být " slušný člověk by se senatorce Hamplove omluvil"...

1 6
možnosti
PM

Hádám, že podle Vás "fakovou zprávu" jste v originále vůbec nečetl a jenom šíříte dezinfo z novinky.cz.

Mám pravdu?

9 8
možnosti
Foto

Tak to napravte,pokud máte pocit, že autor nemá pravdu.Zatim jediný kdo šíří lži a desinformace je paní senátorka....

8 2
možnosti
Foto

Toto (myšleno senátorka Hamplová) je odvrácenou stranou demokracie. Nejde o to, že má jiný názor, byť v současné situaci velmi problematický. Jde o to, že zřetelně manifestuje svou hloupost a současně jistou nadřazenost. Potvrzuje teorii prof. Koukolíka, že společenská stupidita může postihnout i vysoce postavenou osobu.

17 5
možnosti
Foto

Další info o moudrosti paní Lhotské , která uvítala zvolení "normálních" dam do senátu. Duo Kovářová a Zwyrtek je jedním ze symptomů úpadku naší politické scény. O moudrosti voličů si nedělám iluze, ale nelze jejich motivy šmahem vysvětlit hloupostí. Někteří si nedají tu práci, aby kandidátům věnovali potřebnou pozornost a nechávají se zmást několika výroky k tématům, která voliče zaujmou. Ale existují i jiné motivy, které připomínají spíše sázky na borce a jeho zbraně. Ostatně Babiš má stále mnoho podporovatelů. Je to škodolibost? V mnoha případech asi ano. Vždyť nikomu z voličů nehrozí ozdravný pobyt na anektovaném Krymu. Kdo je takový silák, aby si dovolil to , co Babiš? To je borec!

Ten udělá pořádek i bez demokracie.

12 3
možnosti
Foto

U jednoho blogu paní Kovářové byla řada komentářů, které ji chtěli volit za presidenta/tku. Našel jsem si její životopis. Mezi jiným kandidovala v r. 1987 do KSČ - z lásky k jinému soudruhovi. ATD. Pro jisté voliče stačí líbivá fotka a libozvučné plky. A pro některé jen ty plky.

8 4
možnosti
JK

Senátorka? Obyčejná proruská onuce, co by za trošku moci zaprodala vlastní zemi. Obrovská ostuda těch, co si ji tam zvolili. Něco jak Volný v parlamentu.

25 4
možnosti
Foto

J17a29n 32H85o30r57n90í31k

16. 12. 2022 9:17

Pěkně shrnuto R^

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Paní senátorka je slušně řečeno mimoň.

22 0
možnosti
Foto

Daleko větší mimoni jsou ti, co ji tam zvolili

11 0
možnosti