Že by skutečné pozadí bitvy o ČT?

Skupina PPF Petra Kellnera reprezentovaná mluvčím Vladimírem Mlynářem a radní ČT Hana Lipovská. Co mají společného?

Oba dva se sešli. To nepopírá ani jeden z nich. To, o čem hovořili, už každý interpretuje jinak. Takže jeden z nich evidentně lže. A upřímně řečeno v případě ekonomického kolosu PPF provázaného s naším moudrým panem prezidentem, ani v případě Hany Lipovské mě to vůbec nepřekvapuje.

Nicméně podle Hany Lipovské vyslovil Vladimír Mlynář zajímavou myšlenku, kterou on nijak přímo nepopřel: Zajímalo ho kdo bude novým ředitelem, protože PPF by prý potřebovala, aby se ČT připojila k plánům Novy na zpoplatnění obsahu pro diváky.

A jsme možná doma. S tím by i korespondovaly útoky na koncesionářské poplatky. A byli bychom na tom stejně jako v případě O2, HBO a dalších. Chceš vidět něco pořádného? Zaplať!

A řekněme si upřímně, ti co nejvíce nadávají na ČT, jsou většinou voliči našeho východně-sluníčkového prezidenta a ANO. A i náš nemocný (samozřejmě pouze tělesně) pan prezident se chvástá tím, že je prezidentem dolních 10 milionů, prostých lidí, lidí z venkova, tedy spíše těch, co mají do kapsy hlouběji. Ti si určitě ten placený obsah většinově kupovat nebudou. A ani si ho nebudou moci dovolit. Ale zjevně už slouží jako ti přísloveční užiteční.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 29.4.2021 6:26 | karma článku: 40,49 | přečteno: 6304x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 19,63

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11