Výbuch demokratické sopky a výron té správné východní demokracie

Reakce na článek Jiřího Jurčáka. Opraveny i pravopisné chyby. Ale to se u flastenců stává, to musíme omluvit.

To, že je Fyala nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Andreji Babišovi, ale i každému vlasteneckému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné vlastence! Jinak je to vláda pětidemolice a jenom nás zaprodává všem těm zloduchům v EU, CIA, HED, NATO, RVIO a Sorosovi. Jo a ještě Kalouskovi.

No a správní vlastenci jsou ti, o kterých nám to řeknou ta správná média. Nejlépe ta východní, z nichž nezávislost přímo stříká. No a pak ta další, samozřejmě opět naprosto nezávislá, která nejsou napojena na žádné politiky a vlivové skupiny. Jejichž majitelé a inzerenti samozřejmě do toho, o čem psát a kritizovat, vůbec nezasahují. Třeba Sputnik a Aeronet. To jsou přece vzory ctnosti a objektivity.

Správní vlastenci přeci vědí, že to s námi v Rusku myslí dobře a budou myslet ještě lépe až z toho NATO vystoupíme. Takže když soudruh Babiš, t.č. největší předseda té největší opoziční strany, obvinil svého největšího politického konkurenta z toho, že je demoličním ohrožením této země, zaznamenala to všechna správná média od Parlamentních listů až po místní plátek v nejzapadlejší vesničce na východní Sibiři. Navíc mu vynadal do "chciválků" a oznámil nám starou známou věc, že nemá o zahraniční politice ani ponětí. 

Pokud je to pravda, měly by tedy začít konat bezpečnostní složky. Ale jelikož jim velí Washington a Brusel, společně s Kalouskem a Sorosem, tak se k tomu nemají. Měla by tedy nastoupit Flastenecká úderná skupina. Protože demoliční riziko státu, to není demoliční riziko bezvýznamného občana, který se vrací v noci z firemního večírku někde poblíž Cejlu. Obzvláště, když si ten zlosyn a původce všeho zlého v této naší krásné zemi, Fyala, dovolil pochybovat o našem skvělém a bezúhonném předsedovi všech předsedů všech opozičníků. 

Tož nemají to ti správní vlastenci už nijak těžké, po zveřejnění toho posledního kantarového průzkumu. To Fyala a spol nezmanipulovali a z jejich neschopnosti se mi chce skoro zvracet. Nicméně slova našeho skvělého opozičního předsedy všech předsedů a jeho přizvukující klaky jen potvrzují, že historie se opakuje. Už zase víme, že válka je mír a mír je válka, svoboda je otroctví a nevědomost je ta správná síla. Okupace je bratrská pomoc a vzdání se pohraničí zajistí trvalý mír. To přeci všichni správní flastenci vědí, jenom ti "demokraté" to nechápou. Ostatně, čemu se divit, když už i z papeže je náš spojenec. Vždyť ten starý popleta, místo aby žehnal těm správným ruským zbraním, volá po jednání a po míru. Až do příští války.

Na závěr dovolte abych popřál všem zdejším inteligentním, správným vlastencům, zastoupeným v diskusi Sborem opravdových flastenců, hezký den a panu Andreji Babišovi mladšímu příjemnou dovolenou na Krymu!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | středa 13.3.2024 14:47 | karma článku: 32,00 | přečteno: 919x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 20,23

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11