Tak o co vám vlastně jde flastenci?

Tetelíte se blahem, že čeští občané musí mít policejní ochranku. Musí jí mít, kvůli cizímu státu, a je jedno jakému. Nesouhlasíte s jejich názory a máte radost, jak to dopadá. A zaprodáváte suverenitu Česka.

Jeden velmi aktivní občan si dal tu práci, že si spočetl, do kolika zemí se z důvodu mezinárodního zatykače nepodívá starosta Prahy 6 pan Kolář. A tetelí se blahem, jak to odskáče. Ten mezinárodní zatykač byl vydán na základě zákona, který ta jeho jedna oblíbená mocnost schválila 3 dny po „spáchání onoho skutku“. Tedy retroaktivita, což je nepřípustné snad v každé normální společnosti. Přesto tento občan a jemu podobní hýkají radostí a blahem.

Další jeho přikyvovači se předhání v argumentaci, jak je je to nehorázné, odstraňovat pomníky mezinárodních zločinců. To že jejich země zaslíbená nepečuje o hroby našich vlastních spoluobčanů a navíc peníze, které tam na tento účel posíláme, končí bůh ví kde, to nechává tyto flastence klidné.

Nedokážu si představit, že by Lucembursko odhlasovalo zákon, podle něhož nevelebení Karla IV je zločin a na toho, kdo to neudělá, bude vydán mezinárodní zatykač. A ten zákon navíc Lucembursko vydalo asi týden poté, co v televizní soutěži Karel IV skončil na druhém místě.

A pak by Lucembursko na základě tohoto zákona začalo stíhat všechny ty, co takto hlasovali? Tetelili by se naši flastenci blahem, jak to mají teď z důvodu mezinárodního zatykače složité? Bylo by pro ně víc Lucembursko nebo vlastní země?

To fakt stojí za to, že je potopen můj politický odpůrce, že zaprodám suverenitu České republiky? Tohle je opravdu nade vše?

A to je další zarážející na našich falstencích. Co se jim líbí na té zemi obrovské, kde lidé žerou hlínu, vraždí se politici, mizí novináři, ale hlavní je, že má nejlepší zbraně a každý se jí bojí? Co jim na té zemi imponuje? Není lepší vzhlížet třeba k Japonsku, které militaristicky nikoho neohrožuje, demokracii má příkladnou a svým technickým pokrokem může být příkladem pro kdekoho?

Vystupování flastenců lze přirovnat pouze ke zradě a kolaboraci s cizí mocností.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | neděle 3.5.2020 19:47 | karma článku: 33,26 | přečteno: 1236x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 16,48

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11