Prymula, Neprymula, pár mrtvých navíc, koho to zajímá?

Denně u nás umře s Covidem už kolem stovky lidí. Pokud byla na jaře situace kritická, tak teď je asi tak 15x horší. Už dochází na polní nemocnice a budou chybět jen ty pověstné mrazáky na mrtvoly. Ale Hrad si mele svou.

Premiér Babiš tentokrát bouchnul pěstí do stolu a Romana Prymulu si ve vládě nepřeje. Ještě týž den měl nástupce a dokonce ještě týž den jel s tím novým jménem za prezidentem. Očekával bych informativní schůzku mezi kandidátem a prezidentem, když už to nutně musí být, v sobotu, a jmenování nejpozději v pondělí. 

Místo toho náš moudrý pan prezident opět rozjíždí své mocenské tanečky na šachovnici a mrtví přibývají. Dokážete si představit zasedání vlády v pondělí, kde už skoro neministr Roman Prymula není svým šéfem vítán? Dokážete si představit, jak přednáší nějaké návrhy a premiér je schvaluje? Nebo dokážete si představit, jak dostává od vlády úkoly a chystá se je nadšeně ve svých posledních 3 dnech v úřadě plnit? Jak tam přednáší nejnovější statistiky a na základě jich navrhuje opatření? Dokážete si představit, že jako každý firemní kolektiv musí tahat za jeden provaz, že tak teď bude činit i premiér se v současné době nejdůležitějším ministrem? Já ne. 

Ale pan prezident jistě ví co dělá. Pro blaho všech. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | sobota 24.10.2020 8:25 | karma článku: 42,86 | přečteno: 8720x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 19,63

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11