Mlácení Ukrajinců u nás? Ale to je přeci v pořádku.

Spouštědlem nenávisti bylo znásilnění české dívky ukrajinským mladíkem (který není válečným uprchlíkem). Proruská scéna byla na koni.

Toho se samozřejmě chytli všichni ti čeští primitivové a jejich političtí představitelé v čele s duševním gigantem naší politické scény Tomiem Okamurou. Prý vše pro české lidi a vláda to s podporou Ukrajiny a Ukrajinců přehání. A tak zprávy stíhají zprávy. Dozvídáme se, že v metru byli přepadeni Ukrajinci, v Plzni rozmlátil řidič obličej sedící ukrajinské ženě, před diskotékou se někdo pustil do Ukrajinců … .

Podle statistik (zdroj úvodník předposledního čísla Reflexu) je u nás asi 10% cizinců z celkového počtu obyvatel. Kriminalita páchaná cizinci však dosahuje jen asi 4,4 % z celkového počtu trestných činů. Takže kriminalita cizinců je nižší než u Čechů. A jelikož není každý cizinec u nás jen Ukrajinec, tak u Ukrajinců dosahuje něco přes 2%.

Pokud tedy na jeden kriminální čin spáchaný Ukrajinci, připadnou čtyři podobné činy spáchané Čechy, tak se jen naplní statistika a „Vsjo v porjadku“ jak by řekl pan Okamura.

A pokud tedy někdo hlásá, že ochrana Čechů především, tak by měl hlásat též, že hlavně před jimi samotnými. Viz pomatený důchodce, který kladl kameny a klády na železniční trať.

Když nám mozkové centrum SPD (paradoxně Strana Přímé Demokracie, která na svých Facebookovských stránkách maže i nepohodlné otázky a dává za ně ban) káže něco o tom, že je potřeba více investovat do Čechů a méně do uprchlíků, tak má asi na mysli, že by měl stát hradit baseballové pálky a boxery, aby to už konečně stálo za to.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | pátek 25.8.2023 5:11 | karma článku: 31,17 | přečteno: 1193x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 19,63

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11