Jiří Ovčáček pohrozil vstupem do politiky

A ta zpráva na mě zapůsobila jako rána palicí. Doslova. Smíchy jsem málem omdlel. A to jsem se dnes snažil chránit před sluníčkem. 

Mluvčí našeho moudrého pana prezidenta se nechal po nedělní demonstraci na Letné tak vytočit, že prohlásil: "Jestli na podzim sáhnou k násilným protestům, provedu mocnou pomstu. Oznámím vstup do aktivní politiky po ukončení mandátu pana prezidenta v roce 2023. A možná i dříve.

Tak to bude tedy pomsta jako hrom. Pominu-li, že tady nebyl od listopadu 1989 žádný násilný protest, ostatně ani v tom listopadu ne, tak musím na druhé stránce konstatovat, že pro našeho moudrého pana prezidenta, kterého Jiří Ovčáček tak věrně papouškuje, je násilným protestem i vyjádření lehkého, zcela bezvýznamného, nesouhlasu s konáním našeho opevněného hradního pána.

Ona je to vůbec svérázná logika. Do politiky se snad chodí kvůli něčemu co chci tvořit, ovlivnit, změnit. Případně za prosazení nějakých názorů či zájmů. Ale z důvodu pomsty? No, tohle je už spíše lékařská otázka. 

Pro mě osobně o důvod více se na podzim případných demonstrací zúčastnit. Pan Ovčáček se mi pak tvrdě pomstí. Možná založí novou stranu, doporučoval bych třeba název Rudolóra. A voliči extrémistů, ať už pravých (SPD) nebo levých (KSČM) se budou dále štěpit. Vzhůru do toho! Držím palce a už se těším na Letnou!

Autor: Tomáš Flaška | úterý 25.6.2019 16:12 | karma článku: 41,20 | přečteno: 3884x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 4,34

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11