Je pan poslanec vůbec při smyslech?

Jiří Hlavatý (ANO) byl proti své vůli (sic!) zvolen poslancem a musel opustit senátorský post. Proto chce na ten post opět kandidovat. To už jsem popsal párkrát. Ale jeho dnešní vyjádření?

"Tím, jak jsem byl zvolen poslancem a vykroužkován, tak jsem okamžitě ztratil mandát senátora. Volby (opětovné doplňovací do Senátu - pozn. autora) se konají ne proto, že Hlavatý znova kandiduje a chce obhájit post, ale volby se konají proto, že 4850 voličů Hlavatého vykroužkovalo....To byli oni, kdo způsobil to, že teď budou doplňovací volby. Jinak si to nedovedu vysvětlit."  Teda co si to ti voliči dovolují, snad už jen stačí dodat.

Ale pozor, ono to pokračuje.

"Já jsem se nenechal zvolit poslancem. Musíte se obrátit na 4850 lidí, kteří mě vykroužkovali. A jich se zeptejte na to, aby zaplatili náklady na dodatečné volby. Ale ne mě."

Tohle snad ani nelze komentovat. Mně se ani nechce věřit, že ten člověk vůbec ví co říká. Že by nám už dopředu takto poslanec ANO naznačoval co nás čeká a co pro hnutí ANO znamenají vlastní voliči?

Nebo je tu už na stole jiná otázka. Existují různé duševní choroby, jejichž název je často hanlivě zneužíván jako nadávka. Není to v tomto případě už ale opravdu otázka pro lékaře? 

 Zdroj

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | pátek 3.11.2017 17:24 | karma článku: 39,12 | přečteno: 2494x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 17,93

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,11