Blahopřání vládě k dalšímu tunelu a ožebračování nemocných!

   Že selský rozum v politice chybí už dlouhá léta, to ví v této republice snad každé malé dítě, proto je nepochopitelné, proč mají politici potřebu stále nám to připomínat. Nebo si opravdu myslí, že jsme tak hloupí a za legalizaci konopí pro léčebné účely nevidíme další tunel na státní peníze a malou, no spíš větší domů, do kapes kamarádů, ze kterých se následně něco přesune i do těch jejich?!

 Nemá smysl se zde příliš rozepisovat. Jedinou správnou cestou je úplná legalizace pěstování konopí tak, aby si mohli lidé pro svoji potřebu pěstovat rostlinky doma a léčit se, třeba pod dohledem lékaře, sami. Vše ostatní je PODVOD!

 Státní kasu bude dnes senátem přijatý návrh stát milioný korun a nemocní lidé, kteří konopí potřebují pro svoji léčbu, budou nuceni utrácet další tisíce korun měsíčně v lékárnách, a to jen proto, aby se nakrmily kapsy určitých firem, které tak získají nevídaný kšeft.

 Přitom vypěstovat si doma rostlinu canabis nestojí téměř nic a náklady na její přetvoření v lék při domácí výrobě dosáhnou maximálně desítek korun!

 Blahopřeji vám, páni politici, k dalšímu tunelu a ožebračování nemocných lidí! Jste skuteční profesionální zločinci té nejvyšší úrovně! Ožebračovat nemocné občany a ještě jim s vlídnou tváří tvrdit, že to vše děláte pro jejich dobro, to už vyžaduje skutečně opravdové profesionály!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: René Flášar | středa 30.1.2013 12:56 | karma článku: 30,73 | přečteno: 1273x