Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kalinga

30. 12. 2007 13:31
Nejsi sám

pošta si dokázala vychutnat snad každého v tomto státě.Já osobně využívám služeb konkurentů a díky za ně.Nikam nemusím,zastihnou mě vždy a zásilky jsou také v pořádku.

0 0
možnosti
AH

nyny.

29. 12. 2007 20:30
chachaaaaaaaaaaa

To všechno je čajíček proti poště v Plzni. Moje kamarádka až obstaveným účtem exekutora, a to 2x zjistila, že jí po dobu 10 let pošta nedodávala upomínku, soudní předvolání, rozsudek, takže nemohla konat a případným soudům se vyhnout.Své dvě kauzy zjistila až díky exekuci na majetek a účet. Jednou šlo o údajnou pokutu za jízdu na černo (vživotě MHD nepoužila) a podruhé jakési nakoupené nádobí, které nezaplatila a taky nikdy neobdržela.Zkrátka pošta je úděsná instituce, o státzu, který může odsoudit člověka, kterému nikdy nic nebylo doručeno třetí osobou ani nemluvě. Kdyby si alespoň soudy doručovaly samy a tak mohla dotčená strana o doručitelnosti polemizovat přímo, ale přes poštu...úděsný

0 0
možnosti

ABCD

28. 12. 2007 17:05
Jo, jo, česká pošta je pořád ještě...

... v socialismu. A v bavlnce monopolu. Zaplať Pánbůh za sms a maily - dá se díky nim bez pošty obejít. A kdyby státu nebylo jedno, že vyháže miliony korun za naprosto zbytečné úřední obsílky a blbosti vyříditelné mailem nebo sms posílá doporučeně (a otravuje život lidem - pro každou hovadinu se musí běžet na poštu), nepotřeboval by poštu za chvíli skoro nikdo...

0 0
možnosti
PP

Martin

28. 12. 2007 14:30
Český sen

Pracuji na volné noze v místě bydliště a v rámci ČR si nechávám posílát pracovní balíčky - toto jsou mé zkušenosti se službou EMS (ono "Dnes podáte, zítra dodáme!"). Předesílám, že žiju v krajském městě a moje doručovací pošta je v něm poštou hlavní. V 9 případech z 10 platí:

- doručovatelé mě dopoledne 2. dne nezastihnou, potom dostanu "výzvu" k převzetí zásilky až následující den, kdy ji vypíšou na poště a doručovatelka ji doručí - to už máme 3. den. Až tohoto 3. dne se mohu dostavit na poštu a zásilku slavnostně převzít - doručení trvalo o 1 a půl dne déle

- nejlepší to bylo s podáním zásilky v pátek odpoledne v 15 hodin. Ačkoli adresát pečlivě vyplňuje, že chce zásilku doručit i o víkendech, tak v sobotu mě nezastihli, v neděli pro jistotu vůbec nepřijeli, v pondělí předali zásilku doručovatelům a ti mi přišli výzvu vhodit až v úterý dopoledne. Výsledek? Zásilka doručena 5. den!

Uvádíme i mobilní čísla na adresáta, ale pošta prý podle vedoucí zásadně nevolá! Přecházím na kurýra!

0 0
možnosti

Stará kára

28. 12. 2007 13:13
Možná, že pošťáci se na vaše urážky vykašlou

Urazil jste však mě. Za všechny pošťáky. Za ty milé ženy, které se na mě při dodání doporučeného dopisu usmějí. A které lituji, protože ty kilometry s těžkým nákladem chodí za každého počasí.

Urazil jsem se za ženy za přepážkou. Jsou někdy unavené a určitě roztrpčené ze slovních výlevů hlupáků, kteří jim vynadají za poškozený a pozdě došlý balík (který ony nepoškodily ani doručení nezpozdily).

To není chvála pošty (jako instituce). To je jen filipika proti blbcům, kteří poté, co jim někdo šlápl na kuří oko flušou na všechny.

PS: Kromě občasného použití jejích "služeb" nemám s poštou nic společného.

0 0
možnosti

ABCD

28. 12. 2007 17:11
Re: Možná, že pošťáci se na vaše urážky vykašlou

Zbytečně - spousta věcí by šla vyřídit hromadnou sms či mailem a ušetřili by čas a peníze občané a instituce a na poště by se nikdo nevztekal, že si jich nikdo nevšímá, že je fronta přes celou poštu a otevřené 1 nebo 2 přepážky z 10, nebo zavřeno z důvodu schůze či porady (oblíbená finta vesnických pošt), nebo zavřeno ještě 15 minut poté, co mělo být otevřeno, případně zavřeno dříve, než být mělo a folklor české pošty dojdi si pro to na poštu a buď rád, že jsme to aspoň oznámili lístečkem do schránky Rv. Fuj je to...

0 0
možnosti
ŠB

Qeebee

28. 12. 2007 10:32
Z druhé strany

Má matka pracuje jako přepážková pracovnice v ČP, ty příhody, které prožije za jeden den, jsou neuvěřitelné. Tlak vyvíjený vedením je také poměrně značný. Systematická buzerace s vnucováním  finančních produktů zákazníkům (post konta, stavební spoř. , ...), pokud zaměstnanec nesplní předepsaný počet nových dušiček, přichází o prémie. Perzekuce za takové pitomosti, jako je špatně umístěné razítko (pár mm vedle). Dělená pracovní doba taky není nic moc. Nevyhovující počítač. monitory, které unavují oči..., podstav zaměstnanců (kde mají být  tři jsou dva).

A teď co dokážete Vy, zákazníci za jeden den:

-vyzvednout si balík, zapomenout na to a pak si jít stěžovat na vedení, že balík nechcete vydat

-Přijít se pro peníze ze sociálky bez OP, když odmítnete peníze vydat, počastujete nadávkou (k*rvo, p*čo, bíla svin*). Přijdete minutu před zavíračkou s 10 zásilkami. Minutu po zavíračce nadávat do  k*rev  a, když Vám oznámí, že je zavřeno.

Byli by jste celý den usměvaví, milí, příjemní? Pochybuji.

0 0
možnosti

David

28. 12. 2007 10:30
Česká pošta a České dráhy = socialismus

Obecně se dá říci že firmy s názvem Český, Česká, České jsou tragédie.

České pošta se neobtěžuje ani zazvonit a jen rozdává lístečky.

České dráhy - vždy pozdě

Česká spořitelna - nejhorší banka, nejhorší zaměstnanci ale nejvíc poplatků

0 0
možnosti

ABCD

28. 12. 2007 17:14
Re: Česká pošta a České dráhy = socialismus

Jo, jo, a taky Český Telekom - dnes soudruzi z ou tú :-) a český ČEZ atd....

0 0
možnosti

das

28. 12. 2007 10:06
balik

jedno je ale velka pravda.. snad kazdy balik ktery mi prisel postou byl poskozeny.. proste krabice a v ni dira... pamatuu si kamose kterej si jako sberatel objednal nejaky casopisy ktery mu chybely do sbirky a balik prisel a ty casopisy mely urazeny rohy jak byl balik poskozenej ten byl pekne nastvanej ;-D

0 0
možnosti

Klvaňa

28. 12. 2007 7:08
Student oktávy

Milý studente  oktávy, věnuj se studiu a připravuj se na život, ve kterém jsi nejsíš mnoho nedokázal a neočerňuj něco o ćem nic nevíš. Přál bych Ti vidět poštovní služby třeba v USA, Vámi mladými tolik oslavované.

     S pozdravem zaměstnanec pošty

0 0
možnosti

Filip Svoboda

28. 12. 2007 10:50
Klvaňa

Milý zaměstnanče pošty, vím, co očerňuji, a očividně nejsem jediný, kdo má tyto zkušenosti.

0 0
možnosti

mirda

28. 12. 2007 0:03
pravda

člověk vystojí potupnou frontu a ještě se musí bavit s nasupenou ježibabou, to je pro běžného cholerika infarktová záležitost.

A nové předpisy jsou taky chuťovka, balík, který mi běžně pošťačka dala u nás na vsi, protože mě zná, mi normálně bez občanky nedá. I když ho zaplatím. Podivné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Nyní na UK.

Seznam rubrik