Václav Klaus bude zvolen prezidentem i potřetí!

V posledních dnech se rozpoutala debata na téma přímé volby prezidenta. Pokud by skutečně došlo k této zásadní (a vítané) změně, občané by si nejspíše opět zvolili za prezidenta Václava Klause...

Jedině Václav Klaus je totiž zárukou nadstranického, objektivního a hlavně zkušeného (chcete-li moudrého) prezidenta. Můžeme mu leccos vytýkat, s leckterými jeho názory nesouhlasit, ale v současné době není mezi našimi politiky nikdo, kdo by ho převyšoval v jeho všeobecném rozhledu a v jeho politických zkušenostech. Pan Václav Klaus je jedinečná osobnost, která má charizma a zejména respekt. Respekt nejen drtivé většiny obyvatel České republiky, ale též respekt politiků celého světa.

Ať se na mě nezlobí zbývající dva, doposud nejčastěji zmiňovaní kandidáti na post našeho příštího prezidenta, pánové Švejnar a Paroubek, ale oba za panem Klausem po všech stránkách výrazně zaostávají.

Pevně doufám, že v případě, bude-li pan Václav Klaus požádán dostatečně početným okruhem svých blízkých o to, aby opět kandidoval, že jejich důvěru nezklame a i potřetí v řadě se o prezidentskou funkci bude ucházet.

Za svou osobu již nyní mohu říci, že z případného tria Paroubek - Švejnar - Klaus, bych bez váhání dal svůj hlas právě panu Václavu Klausovi.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Fuchs | pátek 13.8.2010 10:07 | karma článku: 27,94 | přečteno: 2235x