Potvrzeno: 99,7 % občanů ČR věří, že v tzv. cause "Čapího hnízda" je Andrej Babiš nevinný!

Netuším jak vy, ale já osobně patřím celoživotně mezi ty, kteří dávají přednost tzv. "tvrdým datům". I proto jsem uvítal a se zájmem sdílel poslední aktuální průzkum, týkající se causy Andreje Babiše a "jeho" Čapího hnízda. 

Průzkum proběhl zcela standardně, respektive v režimu tzv. "face to face", tzn. dotazováním "napřímo" (tazatel je v přímém, chcete-li fyzickém kontaktu s dotazovaným), nikoliv tedy on-line, korespondenčně, telefonicky apod. Osobně tuto formu vedení anket preferuji, přijde mi tzv. "nejčistší", respektive férová, ať již ve vztahu k tazateli, tak ve vztahu k dotazovanému.

Anketu tvořilo celkem pět dotazů, přičemž jedinými variantami možných odpovědí na ně byla buď možnost "ano", či "ne", případnou variantu "nevím" tento konkrétní průzkum nezahrnoval, nesledoval. Konečného procentuálního výsledku ankety (tedy 99,7 %) bylo dosaženo zprůměrováním procentuálních výsledků variant odpovědi "ano" v rámci každé jednotlivé anketní odpovědi.

Anketní otázky a výsledky odpovědí na ně v procentech: 

 

1. Je podle Vašeho názoru v aktuální tzv. cause "Čapího hnízda" pan Andrej Babiš zcela nevinný?

 

ANO: 100,00 %

NE:       0,00 %

 

2. Věříte panu Andreji Babišovi, když tvrdí, že je v aktuální tzv. cause "Čapího hnízda" zcela nevinný?

 

ANO: 100,00 %

NE:        0,00 %

 

3. Máte pocit, že soudní řízení v aktuální tzv. cause "Čapího hnízda" je vůči panu Andreji Babišovi vedeno ze strany soudu zaujatě, respektive jednostranně? 

 

ANO: 100,00 %

NE:        0,00 %

 

4. Je Vám myšlenka, respektive následná vlastní realizace, projektu Čapího hnízda sympatická, považujete tento projekt za přínosný pro občany ČR?

 

ANO:  100,00 %

NE:        0,00 %

 

5. Umíte si představit, že byste areál Čapího hnízda navštívili jako hosté, turisté, respektive, že byste byli přímo jeho zaměstnanci?

 

ANO:  98,65 %

NE:      1,35 %

 

Konečný (souhrnný) výsledek ankety v procentech:  99,73 %

 

Na závěr pouze doplním, že anketa probíhala o víkendu (tedy v sobotu a v neděli) ve dnech 17. a 18. září 2022 a zúčastnilo se jí dohromady 148 osob, které se po oba tyto dny nacházely v areálu Resortu Čapí hnízdo, ať již jako jeho návštěvníci, nebo jeho zaměstnanci.

Pro úplnost ještě upřesním, že anketa byla pochopitelně zcela anonymní a vůči všem dotazovaným naprosto diskrétní, přičemž oba zaměstnaci, kteří na anketní otázku č. 5 odpověděli negativně, aktuálně v Resortu Čapí hnízdo již nepracují... 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | středa 21.9.2022 13:13 | karma článku: 27,04 | přečteno: 1015x