Pokud Vít Bárta špicloval politiky, měl by okamžitě odstoupit!

Každému rozumnému voliči bylo již před volbami jasné, že kombinace bezpečnostní agentury a politiky musí dříve nebo později skončit průšvihem. Přesto se našlo dost voličů, kteří nesourodý slepenec jménem Věci veřejné dostali do vrcholné politiky...

A řada z těchto voličů si právě v těchto dnech oprávněně drbe hlavu a klade si otázku, jak mohli být tak naivní a nerozumní a dát hlas právě tomuto hybridu, který snad ani nelze nazývat politickou stranou.

Pokud se skutečně potvrdí informace o tom, že firma ABL v době, kdy ji vlastnil Vít Bárta, na objednávku špiclovala politiky a dokonce jejich rodinné příslušníky, konkrétně jejich děti(!), potom není jiné řešení, než okamžité odstoupení Víta Bárty z jeho ministerského postu.

Není přece možné, aby ve vládě seděl člověk, který si v roce 2006 nechal platit za to, že bude (sedmnáct let od listopadu 1989) používat při své "práci" praktiky bývalé StB. Pokud je právě toto onen nový prvek, kterým Věci veřejné chtěly naši politickou scénu "obohatit", potom já osobně říkám: Děkuji, nechci!

Ministře dopravy, pane Víte Bárto, pokud v sobě máte alespoň trochu cti a soudnosti, opusťte urychleně svůj  ministerský post, potažmo politický život vůbec a vraťte se ke své "práci" v ABL.

Pokud jsou Vaši klienti ochotni platit Vám za Vaše estébácké praktiky, potom my, voliči, z jejichž daní jste placen nyní, o žádného špicla a fízla ve vládě nestojíme!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Fuchs | pátek 1.10.2010 10:57 | karma článku: 20,30 | přečteno: 1617x